Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce nu înţelege Dan Petrescu după meciul cu U Cluj din Cupa României: ”Dacă el nu e, ce facem?”

Ce nu înţelege Dan Petrescu după meciul cu U Cluj din Cupa României: ”Dacă el nu e, ce facem?”

Cupa României

Comentarii

În ultima partidă din prima etapă a grupelor din Cupa României, U Cluj şi CFR au remizat, scor 1-1.

În urma meciului, Dan Petrescu (54 de ani) a recunoscut că a fost dezamăgit profund de jucătorii trimişi în teren la derby. CFR Cluj s-a prezentat cu echipa a doua la derby-ul din prima etapă a Cupei României, mulţi dintre care fie nu evoluaseră în acest sezon, fie reveneau după accidentări.

După meci, Dan Petrescu a recunoscut că se confruntă cu o problemă la CFR. El nu are soluţii pentru postul de fundaş stânga. Titular este Mario Camora, iar antrenorul CFR-ului nu are cu cine să facă rotaţia. 

”Dacă el nu e, ce facem?”

”Camora joacă mereu, toate meciurile, Brucic nu e pe lista de campionat. Am zis că dacă nu văd în Cupă ce soluţie mai avem, atunci când? Roger a jucat foarte bine fundaş stânga în cantonament.

Astăzi, la meci oficial am vrut să-l vedem. Din păcate, a marcat autogol şi a avut ceva probleme. Dar el nu e fundaş, joacă pentru că l-am băgat eu acolo.

Să vedem, dacă Camora nu e, ce facem? E posibil să fie Camora suspendat sau accidentat, trebuie să avem o soluţie. De aceea l-am băgat pe Roger”, a spus Dan Petrescu, la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: cupa româniei-dan petrescu-u cluj 

viewscnt
Articole similare