Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali a anunţat numele celor doi fotbalişti din Superligă pe care-i vrea transferaţi la FCSB! "Îmi place ăla". Pot ajunge în iarnă sunt comanda lui Nicolae Dică

Becali a anunţat numele celor doi fotbalişti din Superligă pe care-i vrea transferaţi la FCSB! "Îmi place ăla". Pot ajunge în iarnă sunt comanda lui Nicolae Dică

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, continuă să cerceteze piaţa din fotbalul românesc şi a anunţat numele celor doi fotbalişti pe care i-ar vrea transferaţi sub comanda lui Nicolae Dică. Cei doi pot întări compartimentul ofensiv al echipei bucureştene.

Cei doi fotbalişti din Superligă pe care-i poate transfera FCSB

Gigi Becali l-a întors pe Nicolae Dică, care a fost decis să-şi dea demisia după victoria cu UTA, din Superligă. După ce i-a transferat în masă fotbalişti în startul campionatului, afaceristul plănuieşte noi mutări în perioada următoare, pe posturile sale preferate. 

FCSB ar putea aduce încă un atacant central şi un coordonator de joc, care să dirijeze ofensiva echipei de la centrul terenului. 

În ultima sa intervenţie, Gigi Becali a negat varianta venirii lui Baba Alhassan, de la Hermannstadt, dar a confirmat două ţinte pe care le are în perioada de transferuri. 

Atacantul lui FC Argeş, Arnold Garita, şi mijlocaşul lui U Craiova 1948, Juan Bauza, sunt descoperirile lui Gigi Becali. Cei doi sunt vizaţi de transfer, dar suma la care s-ar putea ridica tranzacţiile ar fi una mare pentru nivelul Superligii. 

"Baba Alhassan nu ştiu cine e. Nu, tată, habar nu am cine e. Îmi place ăla de la Argeş. Garita. Avem jucători. A venit Şut şi se rezolvă la mijlocul terenului. Aveam probleme la mijloc, eram descoperiţi la mijlocaşi centrali, a venit Şut acum. Edjouma e optar acolo, aşa cred eu.

Bauza rămâne un jucător interesant pe care vreau să-l aduc la FCSB", a spus Gigi Becali, conform Sport.ro

Arnold Garita a impresionat la FC Argeş în startul sezonului, după ce a adunat patru goluri în 13 meciuri. Atacantul central de 27 de ani a fost analizat de Mihai Stoica, iar oficialul i-a indicat lui Gigi Becali alţi doi atacanţi. 

După ce a primit 1.5 milioane de euro pentru transferul lui Andrea Compagno, U Craiova 1948 poate pierde încă o vedetă. Juan Bauza tocmai a revenit după o accidentare şi e pe radarul lui Gigi Becali, care se pregăteşte să facă încă o afacere cu Adrian Mititelu. De altfel, patronul de la U Craiova 1948 l-a anunţat în ce condiţii pleacă Juan Bauza din Oltenia, iar pretenţiile financiare sunt mari. 

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliarnold garitajuan bauzatransferuri fcsbtransferuri gigi becali 

viewscnt
Articole similare