Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Hagi are dreptate". Becali a cerut explicaţii după ce a văzut ce se întâmplă cu FCSB şi a vorbit cu MM Stoica: "Am crezut că e ceva nou, dar nu mă gândeam la asta" | EXCLUSIV

"Hagi are dreptate". Becali a cerut explicaţii după ce a văzut ce se întâmplă cu FCSB şi a vorbit cu MM Stoica: "Am crezut că e ceva nou, dar nu mă gândeam la asta" | EXCLUSIVgalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB îşi manifestă primele nemulţumiri cu privire la noul format din Cupa României, prin managerul general Mihai Stoica. Echipa din Bucureşti se plânge din cauza deplasărilor, la fel cum a făcut Gică Hagi, iar Gigi Becali a avut şi el o întrebare referitoare la parcursul echipei.

FCSB strâmbă din nas din cauza noului format din Cupa României

  • 24 de echipe au fost împărţite prin tragere la sorţi în 4 grupe de câte 6 formaţii (câte două echipe din fiecare urnă valorică, trei la număr)
  • Toate echipele joacă, în grupe, un meci cu o echipă din urnele valorice 1, 2 şi 3, disputate pe terenurile formaţiilor mai slab clasate sezonul trecut.
  • Primele două echipe clasate în fiecare grupă se califică în sferturile de finală. Câştigătoarele grupelor vor disputa meciurile din sferturile de finală pe teren propriu.

Cele mai bine cotate echipe din Superligă joacă trei meciuri doar în deplasare în faza grupelor din Cupa României. Gică Hagi a fost primul care s-a revoltat, după ce Farul Constanţa s-a deplasat la Alexandria, în timp ce Rapid Bucureşti a jucat în deplasare, cu Dumbrăviţa, tot în Giuleşti, întrucât echipa din Liga 2 nu a dispus de nocturnă pe propriul stadion. 

După UTA - FCSB 2-2, Mihai Stoica s-a plâns de arbitrul Adrian Cojocaru, care a acordat patru cartonaşe roşii, dar şi de programul şi formatul Cupei României. Gigi Becali chiar a cerut lămuriri privind competiţia. 

"Cei care au dar banii, sponsorul nostru oficial, nu cred că au realizat ce se întâmplă. Să luăm concret cazul nostru. Echipa noastră dă cea mai mare audienţă, umplem stadioanele. Cu rezervele la Arad a fost sold-out. Noi întâmpinăm cele mai mari obstacole. N-am luat charterul până la Arad, că era 30.000. Noi ne-am dus cu avionul la Timişoara, de acolo ne-am dus cu autocarul la Arad şi invers. Ne costă... Mă rog. Mergem la Galaţi, jucăm cu calificarea pe masă la Botoşani. 

Gigi spunea aseară: <<Bun. Şi ăia cum joacă? Stai, mă, ce Mioveni? Noi nu jucăm cu Mioveni>>. <<E o chestie pe care nu o înţelege nimeni>>. Cu cinci puncte ai şanse mari să nu te califici. Unei echipe căreia ar trebui să-i faci avantaje ca s-o ai în fazele finale, tu îi faci cele mai mari dezavantaje. Să mă ierte... Rapid joacă acasă cu Dumbrăviţa, Rapid din play-out. Hagi are dreptate, a venit de acolo (n.r. - de la Constanţa) şi s-a dus la Alexandria. 

(n.r. - calificarea din grupa de Cupa României) Da, cele mai multe puncte din seria asta pe care le fac echipele care nu se întâlnesc între ele. Eu am crezut că la egal se bat penalty-uri (n.r. - râde). Mărturisesc că nu cunosc criteriile de departajare între locuri, o să mă uit. 

Şi eu prima dată am zis că e ceva nou, merită încercat, dar nu mă gândeam că putem avea asemenea deplasări. Noi să fim cei mai dezavantajaţi, că nici măcar Clujul (n.r. - CFR) nu e dezavantajat, că joacă în deplasare la Cluj (n.r. - cu U Cluj), stau în patul lor", a declarat Mihai Stoica la Orange Sport. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fcsbcupa romanieimihai stoicagigi becalisistem cupa romaniei 

viewscnt
Articole similare