Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Christoph Daum a fost diagonisticat cu cancer: "Din păcate a trebuit să mă retrag din spaţiul public în ultimele luni". Detaliile oferite de fostul selecţioner al României

Christoph Daum a fost diagonisticat cu cancer: "Din păcate a trebuit să mă retrag din spaţiul public în ultimele luni". Detaliile oferite de fostul selecţioner al României
Comentarii

Fostul selecţioner al României, Christoph Daum (68 de ani), a fost diagnosticat cu cancer. În mesajul publicat, antrenorul a vorbit despre importanţa prevenţiei prin consultaţii periodice.

Christoph Daum a fost diagonisticat cu cancer

Germanul care i-a condus pe tricolori între 2016 şi 2017 a primit o veste rea în urma unui control medicale. Diagnosticat cu cancer, Christoph Daum a oferit primele detalii, după ce în ultimele luni a fost discret. 

„Salutare dragi prieteni ai fotbalului, mi-ar plăcea să mă adresez vouă cu un mesaj personal: din păcate a trebuit să mă retrag din spaţiul public în ultimele luni, după ce am fost diagnosticat cu cancer în urma unor examene de rutină. De atunci, profesorul dr. Jurgen Wolf şi echipa sa s-au ocupat de mine şi sunt mândru să anunţ că tratamentul funcţionează bine pentru mine. 

Mă cunoaşteţi: sunt un luptător şi voi aborda provocarea cu optimism şi cu toată puterea mea. Vă rog să respectaţi faptul că am nevoie de intimitate acum pentru a mă recupera cât mai repede posibil. Vă apreciez mesajele pozitive şi vă mulţumesc pentru sprijin. Pot doar să vă sfătuiesc un lucru: mergeţi din timp la consultaţii pentru a preveni cancerul. Cu sinceritate, Christoph Daum”, a scris pe Instagram. 

Christoph Daum a preluat naţionala României în iulie 2016, după ce în ultimii doi ani nu mai antrenase pe nimeni.

Sub comanda germanului, România a ratat calificarea la Cupa Mondială din 2018, având doar două victorii în opt meciuri, ambele cu Armenia, când am jucat în superioritate numerică.

Afla mai multe despre: christoph daum 

viewscnt
Articole similare