Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dacă terminăm în faţa CFR-ului, îl cumpăr!”. Becali a anunţat primul posibil transfer al verii la FCSB. Mutarea ar costa un milion de euro

”Dacă terminăm în faţa CFR-ului, îl cumpăr!”. Becali a anunţat primul posibil transfer al verii la FCSB. Mutarea ar costa un milion de eurogalerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a anunţat primul posibil transfer al verii la FCSB, însă acesta ţine de clasarea vicecampioanei la finalul sezonului. Latifundiarul nu este dispus să scoată o sumă importantă din buzunar dacă roş-albaştrii nu reuşesc să cucerească, în sfârşitul, titlul.

Prima etapă a play-off-ului a avut parte de un deznodământ cel mai pe placul celor de la Farul, singurii care au reuşit să se impună în prima rundă.

Contracandidatele la titlu s-au ”încurcat” între ele, în timp ce echipa pregătită de Gică Hagi a învins-o pe Sepsi şi s-a desprins la două puncte de CFR Cluj şi cinci de FCSB.

”Dacă o să fim în faţa CFR-ului când se termină campionatul, o să îl cumpărăm”

În ciuda avansului pe care îl are liderul faţă de vicecampioană şi faptului că roş-albaştrii au remizat cu Universitatea Craiova, Gigi Becali tot nu o ia în calcul pe Farul pentru titlu.

Printr-un discurs ironic, patronul FCSB a afirmat că unicul său obiectiv este să se claseze peste CFR, înainte de a anunţa că  dacă termină în faţa campioanei, adică pe primul loc, îl va achiziţiona pe Deian Sorescu (25 de ani).

Jucătorul împrumutat de la Rakow pentru 50.000 de euro are o clauză de cumpărare definitivă de 950.000 de euro, pe care Gigi Becali este dispus să o activeze, atât timp cât FCSB câştigă Superliga.

Becali a anunţat primul posibil transfer al verii la FCSB

Ne luptăm pentru locul doi cu CFR Cluj. E bine dacă zic aşa? Eu mă lupt cu CFR. Farul vreau să fie campioană, iar eu vreau locul doi.

Ăsta e ţelul meu, ca la final să fiu peste CFR, asta e dorinţa mea. Când se termină campionatul, vreau să fiu peste CFR.

Nu mai suport, că tot timpul CFR e în faţa mea. Vreau să fiu peste CFR! Apoi, dacă ia Farul campionatul, să-l ia. Eu cu CFR am ce am.

Dacă o să fim în faţa CFR-ului când se termină campionatul, o să achităm clauza de cumpărare pentru Sorescu. Pentru că apoi vrem Liga Campionilor. Dar nu se poate Liga Campionilor de pe locul doi...

Dacă vrei să iei campionatul, trebuie să baţi Farul de două ori. Dacă nu, stai acasă! CFR e greu de bătut de două ori. Nu ai cum s-o baţi. Eu spun ce simt.

Teama mea e CFR-ul. E greu s-o baţi şi o dată pe CFR. Farul iese la joc, poţi să joci cu ei, e altceva”, a declarat Gigi Becali, după prima etapă a play-off-ului.

Afla mai multe despre: deian sorescu 

viewscnt
Articole similare