Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cum să treacă în halul ăsta de tine?”. Un jucător al U Craiova, desfiinţat de Panduru după remiza cu FCSB: ”Fuge doar pe călcâie” | EXCLUSIV

”Cum să treacă în halul ăsta de tine?”. Un jucător al U Craiova, desfiinţat de Panduru după remiza cu FCSB: ”Fuge doar pe călcâie” | EXCLUSIV
Comentarii

Sâmbătă, în primul meci din această ediţie a play-off-ului, FCSB şi Universitatea Craiova au remizat, 1-1, pe Arena Naţională. În urma partidei, Basarab Panduru l-a desfiinţat, în direct la Orange Sport, pe Sergiu Hanca (30 de ani), trimis pe teren doar în minutul 58.

Play-off-ul a debutat cu un derby în acest sezon! FCSB a primit vizita Universităţii Craiova, sâmbătă, de la ora 20:00, pe Arena Naţională, dar nu a reuşit să obţină rezultatul dorit.

Vicecampioana a fost aproape inexistentă în prima repriză, iar oltenii au profitat de startul modest al roş-albaştrilor, intrând la pauză cu un avantaj de un gol.

Jovan Markovic reuşise să deschidă scorul în minutul 32, în urma unei acţiuni de excepţie. Atacantul Craiovei a ridiculizat patru adversari, iar apoi l-a ”executat” pe Ştefan Târnovanu.

”Cum să treacă Radunovic în halul ăsta de tine? Credeam că are o problemă de fuge numai pe călcâie”

FCSB a intrat pe teren cu forţe proaspete în partea secundă, iar, după ce a ratat mai multe ocazii, a reuşit într-un final să egaleze prin inegablabilul Malcom Edjouma.

Francezul a fost din nou eroul vicecampioanei, după ce a reuşit să transforme o centrare precisă a lui Risto Radunovic, cu o lovitură fabuloasă de cap.

Doar că, în opinia lui Basarab Panduru, lui Edjouma nu ar fi trebuit să i se permită să se afle în acea poziţie sau, mai degrabă, balonul nu ar fi trebuit să ajungă acolo.

Hanca, desfiinţat de Panduru după remiza cu FCSB

În direct la Orange Sport, fostul ”tricolor” l-a desfiinţat pe Sergiu Hanca, pe care îl învinuieşte pentru ”halul” în care i-a permis lui Radunovic să îl depăşească, înainte de a pasa decisiv.

Jucătorul ”repatriat” de la Cracovia fusese trimis în teren cu doar opt minute înaintea ca vicecampioana să reuşească să egaleze şi să ”smulgă” un punct.

Hanca înainte a luat o minge în zonă mai... fuge numai pe călcâie. Cum să treacă în halul ăsta Radunovic de tine? Credeam că are o problemă de fuge numai pe călcâie.

Sare pe călcâie de zici că are o problemă, nu a jucat deloc bine de când a intrat”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: basarab panduru 

viewscnt
Articole similare