Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"FCSB n-a existat în prima repriză". Eugen Neagoe a împărţit dreptatea şi la naţională: "Altul marchează jumătate de gol şi este, iar el nu e convocat"

"FCSB n-a existat în prima repriză". Eugen Neagoe a împărţit dreptatea şi la naţională: "Altul marchează jumătate de gol şi este, iar el nu e convocat"

FCSB

Comentarii

Antrenorul Universităţii Craiova, Eugen Neagoe, a oferit primele explicaţii după remiza cu FCSB, 1-1, şi a tranşat decizia lui Edward Iordănescu de a nu convoca jucători ai oltenilor pentru meciurile naţionalei din martie.

Eugen Neagoe, despre FCSB - Universitatea Craiova şi absenţele "leilor" de la naţională

FCSB a încheiat la egalitate sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Universitatea Craiova, în primul meci din prima etapă a play-off-ului Superligii. Oaspeţii au deschis sorul în minutul 32, când Jovan Markovic a trecut prin dribling de patru jucători bucureşteni şi l-a învins pe Târnovanu. Egalarea a venit însă în minutul 66, când Edjouma a înscris din centrarea lui Radunovic.

"Nu sunt mulţumit, mai ales după prima repriză. Ei n-au ajuns la poarta noastră în prima repriză. Cred că am controlat prima repriză şi meritam să conducem la o diferenţă mai mare, dar apoi am început prost a doua repriză. Trebuia să fim atenţi, să ţinem de minge. Am înţeles că a fost offside la Ivan (n.r. - la faza în care Koljic a marcat), chiar dacă a fost mic. După minutul 70 am forţat, am încercat să împingem jocul. FCSB n-a existat în prima repriză, sincer, că n-au ajuns în careul nostru. Cred că trebuie să comentăm lucrurile astea, că am văzut ce s-a vorbit înaintea partidei. Şi noi am avut patru jucători sub 21 de ani. E al doilea meci într-un timp scurt în care nu reuşesc să ne bată aici, în casa FCSB-ului", a declarat Eugen Neagoe despre remiza de pe Arena Naţională. 

Apoi, antrenorul a comentat şi faptul că Universitatea Craiova nu are niciun jucător convocat la naţională, mai ales că erau aşteptări mari în privinţa lui Andrei Ivan

"Sincer, dacă aţi marca 6 goluri în 9 meciuri, 10 cu cel din seara asta, iar altul marchează jumătate de gol este convocat, atunci cred că aţi fi dezamăgit. Nu comentez deciziile, chiar dacă o persoană din federaţie spune că jocul Craiovei nu e spectaculos, nu contează cine e. E normal ca Ivan să fie dezamăgit. Altul cu jumătate de gol e convocat. Eu am vorbit cu Ivan şi mi-a spus că nu a avut vreun conflict.

Nu neapărat că am fost jigniţi, dar mai criticaţi în presă că nu jucăm. FCSB a fost foarte lăudată, dar nu am reuşit să facem marcajul aşa cum trebuie la golul marcat. Cred că prima repriză ne-a aparţinut în totalitate. Bravo lor că au jucători la naţională, dar şi Craiova are jucători valoroşi care merită să fie la naţională. Mă aşteptam să fie şi Screciu, şi Ivan la naţională", a mai spus Eugen Neagoe. 

Afla mai multe despre: eugen neagoefcsb universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare