Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Săndoi, ignorat de una dintre marile speranţe ale României: ”Nu mi-a răspuns la mesaje”. Fotbalistul urmează să reprezinte altă naţională

Săndoi, ignorat de una dintre marile speranţe ale României: ”Nu mi-a răspuns la mesaje”. Fotbalistul urmează să reprezinte altă naţională

Echipa națională

Comentarii

Una dintre marile speranţe ale României, căpitanul echipei Primavera a AC Milan, Andrei Coubiş (19 ani), a refuzat convocarea primită din partea lui Emil Săndoi şi urmează să reprezinte selecţionata U20 a Italiei. Selecţionerul a dezvăluit că jucătorul nici nu i-a mai răspuns la mesaje.

Născut şi crescut în Milano, dar român la origine, Andrei Coubiş a reprezentat deja selecţionatele noastre U19, U20 şi U21, dar a decis să aleagă altă cale acum.

Căpitanul echipei Primavera a lui AC Milan a refuzat convocarea primită din partea lui Emil Săndoi şi a decis că doreşte să reprezinte ”Sqaudra Azzurra” de acum.

Acesta a fost chemat la naţionala U20 a Italiei şi va debuta, cel mai probabil, la această acţiune, într-unul dintre meciurile amicale cu Norvegia U20 şi Germania U20.

Întrebat despre refuzul primit, Emil Săndoi a recunoscut că a făcut eforturi pentru a îl păstra pe jucător, dar că acesta a părut neinteresat să mai joace pentru România, ajungând să nici nu îi răspundă la mesaje selecţionerului.

Săndoi, ignorat de una dintre marile speranţe ale României

Mi-e greu să comentez alegerea lui Andrei Coubiş care a preferat să meargă la naţionala U20 a Italiei. Mi-aş fi dorit să aleagă naţionala României.

L-am convocat în premieră la meciurile cu Spania şi Olanda, e adevărat că mai fusese convocat înainte la U19 sau U20 şi a şi jucat. Este opţiunea lui şi ne pare rău. Noi am încercat să facem demersurile necesare ca să-l convingem să rămână în continuare la naţionala României.

La începutul lunii noiembrie, m-am deplasat la AC Milan, am urmărit o parte dintre antrenamentele pe care le-a făcut, la un moment dat, am avut posibilitatea să-l urmăresc într-un joc şcoală cu prima echipă, am purtat discuţii cu directorul sportiv al italienilor de la U21, am găsit o deschidere mare acolo.

Aveam semnale că este căutat şi de persoane care sunt angrenate în Federaţia Italiană de Fotbal. Chiar directorul sportiv de la Milan mi-a spus că a primit o convocare şi de la Italia U20, trimisesem şi noi convocarea pentru România U21, a ales Italia. Este opţiunea jucătorului.

Eu chiar am simţit pentru că l-am văzut mai distant, nu am mai putut să comunic aşa de mult cu el la telefon, nici la mesaje nu mi-a răspuns. Este decizia lui, dar în ceea ce ne priveşte pe noi am încercat să facem totul să-l convingem să aleagă naţionala de tineret a României”, a dezvăluit Emil Săndoi, pentru FRF TV.

Afla mai multe despre: andrei coubiş 

viewscnt
Articole similare