Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Felul în care s-a ”distrat” un fotbalist al Rapidului cu Mario Camora l-a impresionat pe MM Stoica: ”Unul dintre cei mai buni” | EXCLUSIV

Felul în care s-a ”distrat” un fotbalist al Rapidului cu Mario Camora l-a impresionat pe MM Stoica: ”Unul dintre cei mai buni” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport în urma remizei dintre CFR Cluj şi Rapid, MM Stoica a recunoscut că a fost dat pe spate de un fotbalist giuleştean, care s-a ”distrat” cu Mario Camora (36 de ani) până ca acesta să fie înlocuit.

CFR Cluj şi Rapid au închis prima etapă din play-off cu un duel spectaculos, încheiat 2-2, dar marcat de ratările uriaşe ale oaspeţilor şi golul anulat controversat gazdelor.

Campioana a reuşit să deschidă scorul încă din primele minute, prin Rangelo Janga, de la punctul cu var, în urma unui faul stupid comis de Horaţiu Moldovan asupra atacantului.

Giuleştenii aveau să egaleze rapid, prin Mattias Kait, care a transformat o centrare de excepţie a lui Răzvan Onea, dar CFR urma să intre în avantaj la pauză.

”Este unul dintre cei mai buni fundaşi laterali pe faza ofensivă”

Nana Boateng a stabilit scorul primei reprize încă din minutul 23, după ce a ”dat cu stângul în dreptul” şi a înscris cu mare şansă în poarta lui Moldovan.

Rapid a intrat în partea secundă motivată să obţină egalarea şi a reuşit să o facă prin acelaşi Răzvan Onea, care pasase decisiv la prima reuşită a echipei pregătite de Adi Mutu.

Fundaşul lateral a reuşit să vină spre interior şi să înscrie cu un şut fabulos cu piciorul stâng, Mario Camora nereuşind să îşi blocheze adversarul.

În urma partidei, invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a recunoscut că a fost dat pe spate de prestaţia lui Onea, mai ales de aportul său ofensiv.

Răzvan Onea s-a ”distrat” cu Mario Camora în CFR - Rapid

Oficialul FCSB-ului l-a numit pe acesta unul dintre cei mai valoroşi fundaşi laterali din Superligă în ceea ce priveşte faza de atac, dar a notat că giuleşteanul încă ar avea lacune din punct de vedere defensiv.

Uite ce efort face Onea. El, la un moment dat, se întoarce şi pleacă. Extrem de greu era să ajungă (n.r. Camora). Pleacă formidabil.

Onea este unul dintre cei mai buni fundaşi laterali (n.r. din Superligă) pe faza ofensivă. El are probleme defensive, clar”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

  • 100.000 de euro a plătit Rapid pentru a îl aduce pe Onea în Giuleşti, în ianuarie 2022
  • 750.000 de euro este cota sa de transfer, potrivit transfermarkt

Afla mai multe despre: răzvan onea 

viewscnt
Articole similare