Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM, dezamăgit că jucătorul unei rivale la titlu nu a fost convocat de Edi Iordănescu: ”Nu înţeleg. E cel mai bun pe postul lui” | EXCLUSIV

MM, dezamăgit că jucătorul unei rivale la titlu nu a fost convocat de Edi Iordănescu: ”Nu înţeleg. E cel mai bun pe postul lui” | EXCLUSIVgalerie foto

Echipa națională

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport în urma remizei dintre CFR Cluj şi Rapid, în care -a urmărit pe Mario Camora (36 de ani), MM Stoica a recunoscut că nu înţelege cum de Andrei Borza (17 ani) nu a fost convocat de Edi Iordănescu la naţionala mare.

În urma accidentării care îl va ţine pe Nicuşor Bancu pe bară până la finalul sezonului, nu doar Universitatea Craiova şi-a pierdut titularul din flancul stâng al apărării, ci şi echipa naţională.

Nevoit să se bazeze pe alţi jucători în absenţa sa, Edi Iordănescu i-a convocat pe Raul Opruţ (Hermannstadt), care a impresionat la ultima acţiune, cea la care a şi debutat, şi Mario Camora.

”Mărturisesc că nu înţeleg de ce nu a fost convocat”

Deţi opţiunile din acel flanc sunt limitate, MM Stoica dezvăluise de mai multe zile că îl vede pe Andrei Borza deja ca ”cel mai bun fundaş stânga român”, chiar dacă are doar 17 ani.

În acest context, oficialul FCSB spera să îl vadă pe jucătorul Farului la echipa naţională, dar, spre dezamăgirea sa, acesta a fost chemat doar la selecţionata U19.

După ce l-a urmărit pe Mario Camora în remiza cu Rapid, Mihai Stoica a recunoscut că nu înţelege cum de Borza nu a fost chemat măcar în locul lui Raul Opruţ, dacă nu în cel al căpitanului campioanei.

MM, dezamăgit că Borza nu a fost chemat la naţională

Cred că a avut ceva probleme de la început (n.r. Camora, în meciul cu Rapid), pentru că dădea semne că ar putea s iasă mai devreme. Dar mărturisesc că nu înţeleg de ce nu a fost convocat Borza.

Ok, joacă la echipa U19 o competiţie, dar... şi echipa fără vârstă joacă într-o competiţie. Puţin mai importantă. Mie mi se pare Borza cel mai bun fundaş stânga român la ora actuală.

Dacă nici cu Andorra nu te gândeşti dacă poate sau nu poate... între Borza şi Opruţ (n.r. cine e mai bun)? Întreb. (n.r. dar între Opruţ şi Camora, pe cine titularizezi?) Pe Camora... dacă nu are proboleme medicale”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Cealaltă ”perlă” a Farului Constanţa, Adrian Mazilu, a primit de asemenea o convocare din partea naţionalei U19, alături de alte nume deja cunoscute precum Eduard Radaslavescu (FCSB), David Sala (Universitatea Craiova) sau Rareş Pop (UTA Arad).

Afla mai multe despre: andrei borza 

viewscnt
Articole similare