Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cel mai slab meci al nostru”. Dică nu îşi menajează jucătorii după înfrângerea cu U Craiova 1948: ”Nu am avut atitudine, încredere”

”Cel mai slab meci al nostru”. Dică nu îşi menajează jucătorii după înfrângerea cu U Craiova 1948: ”Nu am avut atitudine, încredere”

CS Mioveni

Comentarii

CS Mioveni a suferit o înfrângere drastică în prima etapă din play-out, scor 0-3, pe stadionul Ion Oblemeno, împotriva lui U Craiova 1948. În urma partidei, Nicolae Dică (42 de ani) nu şi-a menajat jucătorii şi a recunoscut că a fost cel mai slab meci după venirea sa la club.

CS Mioveni a debutat în play-out cu cel mai dificil duel posibil, în deplasare, împotriva echipei aflate pe primul loc. Argeşenii nu au făcut faţă şi au fost învinşi cu 3-0.

Aşadar, echipa pregătită de Nicolae Dică rămâne pe ultimul loc, iar tehnicianul este de părere că aceasta nici nu ar fi meritat să cucerească vreun punct în această rundă.

”Cel mai slab meci al nostru”

Prezent la flash-interviu, fostul tehnician de la FCSB a recunoscut că echipa a prestat cel mai slab joc din urma venirii sale, dar acesta nu şi-a pierdut încrederea.

Nicolae Dică este de părere că U Craiova 1948 este cea mai valoroasă echipă din play-out şi că CS Mioveni va avea cu siguranţă şanse mai mari de izbândă împotriva celorlalte adversare.

Dică nu îşi menajează jucătorii după înfrângerea cu U Craiova 1948

Da, ai dreptate, am făcut cel mai slab meci al nostru, nu am avut o atitudine bună, nu am făcut ce am pregătit, nu am avut încrederea să îi punem probleme Craiovei, care venea după un moment dificil.

Mă aşteptam să le punem probleme, dar nu am reuşit. A fost un joc slab din partea noastră. Intervine şi presiunea rezultatului, dar trebuie sa uitam cât mai repede acest joc, ne aşteptă două jocuri cu adversari de nivelul nostru, azi am întâlnit, cred, cea mai bună echipă din play-off.

Băieţii mi-au demonstrat până azi că putem face rezultate pozitive, trebuie să uităm acest meci cât mai repede. Am avut patru jucători imporanţi accidentaţi, sperăm să se refacă până la meciul cu Chindia.

În fotbal, se pot schimba lucrurile imediat. Am pierdut cu Voluntari 3-0 acasă, dar nu am avut atitudinea de azi şi după am reuşit să câştigăm cu Chindia, putem să întoarcem acest lucru negativ.

Suntem o echipă care se poate lupta cu adversarii din play-out, dar azi, din păcate, am fost foarte slabi. Sunt o echipă bună, au un lot valoros, o echipă care s-a bătut pentru play-off, e cea mai bun ă echipă din play-out”, a spus Nicolae Dică, după înfrângerea cu U Craiova 1948.

Afla mai multe despre: nicolae dică 

viewscnt
Articole similare