Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Replică usturătoare dată de Dică pentru Pintilii: "El nici asta nu ştie". Ce îi reproşează antrenorul Mioveniului fostului său coleg

Replică usturătoare dată de Dică pentru Pintilii: "El nici asta nu ştie". Ce îi reproşează antrenorul Mioveniului fostului său coleg

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică a continuat disputa la distanţă cu Mihai Pintilii.

Nemulţumit de declaraţia lui Pintilii, care a spus că a preluat echipa de pe locul 14 în Superligă, Nicolae Dică a răbufnit şi i-a răspuns acestuia.

"Situaţia şi rezultatele au făcut în aşa fel încât să rămân eu antrenor. Probabil era şi greu să vină acum cineva după acele rezultate. Echipa era pe locul 14, dacă nu mă înşel, când a plecat Nicolae Dică" , a declarat Mihai Pintilii în cadrul podcastului Victory Extra Time.

Înainte de a dezvălui că fost dezamăgit de atitudinea lui Mihai Pintilii din toamna anului trecut, când cei doi colaborau în staff-ul tehnic al FCSB-ului, Nicolae Dică a ţinut să-i amintească fostului său antrenor secund locul de pe care a preluat echipa.

"Am văzut ce a zis Pintilii, dar el nici nu ştie de pe ce loc a preluat echipa. Eu am luat echipa de pe locul 14. Eram pe locul 6, cu două meciuri mai puţin disputate.

Nu era niciodată pe locul 14, eu am luat echipa de pe locul 14 şi am dus-o pe locurile 6-7. Dacă rămâneam şi câştigam cele două restanţe, probabil o duceam chiar pe locurile 4-5" , a spus Nicolae Dică la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsbnicolae dica 

viewscnt
Articole similare