Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care Gigi Becali l-a ratat pe Juan Bauza, înainte ca mijlocaşul să ajungă la U Craiova 1948. ”Eu îl ştiu de patru ani!”

Motivul pentru care Gigi Becali l-a ratat pe Juan Bauza, înainte ca mijlocaşul să ajungă la U Craiova 1948. ”Eu îl ştiu de patru ani!”

Fotbal

Comentarii

Argentinianul Juan Bauza (26 de ani) este una dintre priorităţile lui Gigi Becali (64 de ani), însă omul de afaceri va trebui să bage adânc mâna în buzunar pentru a-l conving pe Adrian Mititelu (55 de ani) să i-l cedeze.

Gigi Becali l-ar fi putut lua cu 200.000 de euro pe Juan Bauza

Juan Bauza nu este un fotbalist ”picat din cer” în fotbalul românesc. A activat timp de un an şi jumătate la Csikszereda, înainte să fie luat sub formă de împrumut de U Craiova 1948.

În vara lui 2021, oltenii au achitat 50.000 de euro pentru împrumutul argentinianului, iar un an de târziu au activat şi clauza de transfer definitiv, pentru încă 150.000 de euro.

Aşadar, U Craiova 1948 a plătit 200.000 de euro pentru Bauza, iar acum se aşteaptă să primească de cel puţin 15 ori mai mulţi bani.

Oamenii din fotbalul românesc consideră că Gigi Becali ar putea face o importantă economie financiară, dacă ar avea pe cineva din club care să urmărească realitatea din ligile inferioare ale României.

Bauza este un jucător pe care eu îl ştiu de patru ani de zile. Cum nu l-a văzut nimeni? Eu l-am remarcat la Csikszereda. De ce să-l cumperi acum, tu, FCSB, de la Craiova, cu 3 milioane?”, s-a mirat Valeriu Răchită, conform fanatik.ro.

”Gigi Becali nu se uită la Liga 2. Se uită la Botoşani”

Răspuns a venit instant din partea jurnalistului Alin Buzărin, cel care este sigur că Gigi Becali nu urmăreşte absolut deloc Liga 2, iar ”pepiniera” sa este, de fapt, FC Botoşani. Dacă convinge la Valeriu Iftime, este bun de cumpărat.

Pentru că Gigi nu se uită la liga a doua. El se uită la Botoşani, la astea (n.r. - echipele din primul eşalon). Gigi nu cumpără de afară decât la recomandări ultra-speciale. 

Şi, revin, acelea sunt meciurile la care el se uită, Botoşani, astea. Dacă nu vine de la Botoşani, nu e bun. Toate echipele mai vin cu câte un străin. Nu la FCSB. Nu face parte din aria lui.

Dican urmează. Categoric. Este under şi este căpitan, acesta urmează. S-ar putea să mai urmeze cel cu părul mare, dar nu-i place lui Gigi. Cum îl cheamă…Zabou.

În rest ce să mai iei de-acolo? Pe Patache şi pe Ţigănaşu? Au cinci mii de ani. Mihai Roman I şi II. Primul are 40 de ani. Asta este aria de selecţie”, a completat şi Alin Buzărin.

Afla mai multe despre: juan bauzagigi becalirachita 

viewscnt
Articole similare