Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noua generaţie, o enigmă pentru Victor Becali: ”Sunt confuz! Oamenii plătesc să înveţe să devină bărbaţi. Plătesc abonament” | EXCLUSIV

Noua generaţie, o enigmă pentru Victor Becali: ”Sunt confuz! Oamenii plătesc să înveţe să devină bărbaţi. Plătesc abonament” | EXCLUSIV

Special

Comentarii

Impresarul Victor Becali (61 de ani) recunoaşte că nu poate înţelege pe deplin noua generaţie de fotbalişti şi alegerile pe care aceştia le fac.

Fratele lui Giovanni Becali consideră că este foarte greu să te adaptezi cerinţelor şi trendurilor din momentul de faţă, dacă eşti de ”modă veche”, trecut de prima tinereţe. Aşa se întâmplă şi în cazul noii generaţii de fotbalişti.

Victor Becali, ”depăşit” de noua eră: ”Plătesc oamenii abonament şi se uită la un căţel. N-au altceva mai bun

Victor Becali nu poate să priceapă cum un bărbat poate plăti pentru cursuri care să-l ajute să devină bărbat. Un lucru de neconceput în urmă cu 25 de ani, pe vremea când ”influencerii” erau activi doar la colţurile străzilor şi blocurilor.

Sau cum poate cineva să plătească pentru a se uita la ceva simpatic, dar în esenţă banal, aşa cum este un câine.

”(n.r. - Despre noua generaţie de fotbalişti) De explicat, e mai complicată. Asta este trendul. Te vede unul cu hainele de acum 25 de ani, zice că eşti demodat.

Metodele din fotbal s-au schimbat. Poate le explici, dar le explici degeaba. Trăim în altă eră, a internetului, a Facebook-ului, a influencerilor.

Nu vedeţi? Sunt oameni care învaţă să devină bărbaţi. Să facă abonamente să fie nu-ştiu-ce. Se uită la un căţel şi râd. Pentru mine e puţin aşa...sunt puţin confuz.

Ce mă uit eu? Să-mi fac un abonament să mă înveţe să fiu bărbat? Plătesc oamenii abonament şi se uită la un căţel. N-au altceva mai bun. Nu ştiu, mi se pare aşa...”, a declarat Victor Becali, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: victor becali 

viewscnt
Articole similare