Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a surprins după ce a aflat suma mare pompată de Ungaria la Sepsi! "Primesc cu drag această veste. Îmi convine ca ungurii să-şi facă lobby în România"

MM Stoica a surprins după ce a aflat suma mare pompată de Ungaria la Sepsi! "Primesc cu drag această veste. Îmi convine ca ungurii să-şi facă lobby în România"

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a comentat suma pompată de conducătorii de la Budapesta în clubul de fotbal Sepsi Sfântu Gheorghe. Deşi surprinzătoare, conducătorul echipei bucureştene a spus motivul principal pentru care salută investiţia Ungariei în formaţia din România.

Ungaria a trimis milioane de euro la Sepsi! MM Stoica: "Îmi convine"

Cluburile din Superligă sunt obligate să publice anual situaţia din contabilitate. Sepsi Sfântu Gheorghe a anunţat raportul financiar, cu încasări de peste 11 milioane de euro. Peste jumătate din sumă vine din subvenţia din partea Guvernului Viktor Orban de la Budapesta. 

Sepsi Sfântu Gheorghe are încasări uriaşe faţă de sezoanele trecute. De la 3.7 milioane de euro, în 2018, clubul a ajuns acum la 11.3 milioane de euro, 6.1 milioane de euro sunt venite de la guvernul Ungariei. 

Mihai Stoica, conducătorul echipei cu care Sepsi se luptă în play-off, e de acord cu suma. Managerul general de la FCSB susţine că astfel nivelul competiţiei creşte.

"Dacă Guvernul nostru nu dă nimic, să dea cel maghiar. Bine, Guvernul nostru dă la o echipă care nu are drept de promovare, dă foc banilor. Habar nu am ce se întâmplă la Sepsi, dar eu primesc cu drag această veste, pentru că ţin la jucători de acolo, Bălaşa, Aganovic. M-aş bucura ca fiecare echipă din România să nu aibă probleme financiare, cum nu sunt la Sepsi. 

Spun adevărul. Îmi convine, e o echipă cu care te poţi bate, poţi creşte dacă te baţi cu ea. Steaua şi Sepsi n-au nicio legătură. Guvernul român dă foc banilor, echipa aia a fost făcută peste noapte. Credem că s-a făcut ca să facă ce? 800 vin la meci, 700 se plimbă pe lângă stadion şi aşa mai departe. Gigi Becali vine cu banii lui, pentru că are, dar pentru noi e un avantaj că e o grupare bogată, care nu are nicio problemă. Creştem dacă jucăm împotriva unora, iar la chestia cu steagul Ungariei Mari nu ştiu, nu mă pricep. 

Care e campionatul cel mai bun din lume? Premier League, pentru că sunt banii qatarezilor, saudiţilor. Eu vreau să fie bani în fotbal. Dacă vin la vârful piramidei bani, coboară până la bază", a declarat Mihai Stoica la Orange Sport. 

Care e diferenţa dintre banii publici de la Steaua Bucureşti şi cei de la Sepsi, în viziunea lui MM Stoica

Managerul general de la FCSB ar fi de acord cu sursa de finanţare de la Steaua Bucureşti, dacă echipa ar avea un orizont spre performanţă. 

"CSA nu are viitor, e club finanţat fără viitor. Dacă se schimbă Legea Sportului, indiscutabil, sunt de acord să fie în prima ligă. Pe mine mă interesează să fie cluburi care să funcţionează. Dacă statul român e de acord să investească într-un sport care nu e performant, e treaba lui. Îmi convine ca David Popovici să rămână în România, să participe pentru România şi să câştige. 

E ok la Sepsi. Dacă orice club primeşte un investitor şi pompează bani, e important. Nu mă interesează dacă sunt de la stat sau de la privat, mă interesează să crească această competiţie. E super ok. Îmi convine ca ungurii să-şi facă lobby în România, dacă pe noi ne ajută. Poate sunt eu puţin în eroare", a adăugat managerul general al FCSB, Mihai Stoica, la Orange Sport

Afla mai multe despre: mihai stoicabani sepsibani ungaria sepsisepsi sfantu gheorghefcsb 

viewscnt
Articole similare