Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mazilu, sub atenta monitorizare a unei rivale din Superligă. Finanţatorul pregăteşte afacerea cu maximă atenţie: ”Va fi un briliant”

Adrian Mazilu, sub atenta monitorizare a unei rivale din Superligă. Finanţatorul pregăteşte afacerea cu maximă atenţie: ”Va fi un briliant”

Superliga

Comentarii

Adrian Mazilu (17 ani) este jucătorul care a apărut cel mai recent în atenţia oamenilor din fotbalului românesc, după ce a ”explodat” de-a dreptul în 2023, sub comanda lui Gică Hagi şi a adus chiar puncte importante pentru liderul Farul Constanţa.

În urmă cu nici trei luni, numele lui Adrian Mazilu aproape că nu însemna nimic pentru pasionaţii de fotbalul românesc. Dar, odată cu venirea noului an, adolescentul şi-a făcut apariţia în echipa de start a lui Gică Hagi şi nu a mai ieşit.

A avut evoluţii consistente la aproape fiecare apariţie, astfel că era de aşteptat să atragă imediat atenţia şi unor cluburi din străinătate.

De jucătorul în vârstă de numai 17 ani s-au interesat deja echipe din Premier League, precum Crystal Palace, sau din Serie A, anume Fiorentina.

Dar interes pentru Mazilu nu vine doar de peste hotare, ci şi din campionatul intern. Astfel, chiar campioana CFR Cluj, care este şi principala contracandidată a Farului la titlu, l-ar dori pe noul ”pariu” al lui Gică Hagi.

Nelu Varga, încântat de Adrian Mazilu: ”E un jucător de apreciat”

Nelu Varga, omul numărul unu al clujenilor, s-a arătat impresionat de calităţile şi potenţialul tânărului jucător de la Farul.

Acesta nu a exclus posibilitatea ca pe viitor CFR să îl transfere pe Mazilu, unde ar lucra excelent cu Dan Petrescu, dar a subliniat că fotbalistul mai are nevoie de timp pentru a confirma aşteptările care sunt acum de la el.

”Da, e un jucător de apreciat, cu un potenţial chiar mare. Eu aşa zic. Dar în acest moment e prea fraged. Mai necesită un an-doi de luptă la nivelul acesta şi abia apoi probabil că va fi un briliant. Aşa cred eu.

Domnul Hagi are talent la asta, şi Dan Petrescu are talent la a finisa jucătorii să ajungă la capacitatea lor maximă de potenţial.

E posibil să ne intereseze Mazilu în viitor, dar nu pot să mă pronunţ în acest moment. Acum noi trebuie să ne terminăm campionatul, să terminăm pe locul 1, dacă ne ajută Dumnezeu, şi după aia ne gândim şi la transferuri.

În timpul acesta, board-ul, cei de profesie care se uită şi selectează jucătorii pentru noi, îşi fac raportul, îşi fac treaba corect, după care în vară vom lua o decizie”, a declarat Varga, conform Fanatik.

În acest sezon, primul petrecut de el la profesionişti, Adrian Mazilu a marcat şase goluri în 13 partide jucate în tricoul Farului.

Giovanni Becali consideră că actuala valoare de piaţă a lui Mazilu este de 3-4 milioane de euro.

Afla mai multe despre: cfr clujmazilufarul 

viewscnt
Articole similare