Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se încinge lupta la titlu. Ioan Varga, replică acidă pentru Gigi Becali: “Îl frustrează asta pe dânsul, săracul”

Se încinge lupta la titlu. Ioan Varga, replică acidă pentru Gigi Becali: “Îl frustrează asta pe dânsul, săracul”

CFR Cluj

Comentarii

Război de la distanţă între CFR şi FCSB. Ioan Varga i-a dat replica lui Gigi Becali.

Farul este singura echipă care a obţinut victoria în prima etapă din play-off, 2-1 pe propriul teren cu Sepsi. CFR-ul a remizat pe teren propriu cu Rapid, scor 2-2, în timp ce, FCSB a scos doar un punct din confruntarea cu Universitatea Craiova. 

Ioan Varga, replică acidă pentru Gigi Becali: “Îl frustrează asta pe dânsul, săracul”

Gigi Becali nu este de acord cu strategia CFR-ului, motiv pentru care i-a atacat pe ardeleni. Lui Nelu Varga, patronul campioanei, nu i-a picat bine declaraţia lui Becali. Varga i-a dat replica cu prima ocazie!

"Eu înţeleg, îl frustrează asta pe dânsul, săracul, că în ultimii cinci ani am luat noi titlul. Din cauza asta cred că a zis, e o chestie de mândrie. Nu cred că e răutate.

Dânsul probabil s-a săturat să câştigăm noi şi vrea să fie deasupra noastră. FCSB e un adversar la titlu, toţi mi se par adversari la titlu, mi se pare cel mai disputat play-off în acest an.

Fiecare om îşi doreşte să câştige bani, e normal asta, dar ca să câştigi bani trebuie să pui bazele unui business sănătos. Să ai performanţe şi apoi să ai un echilibru financiar. Eu aşa văd lucrurile, dânsul (n.r. - Gigi Becali) probabil are o altă strategie.

Este o prostie să spui "La ce îţi folosesc cinci titluri câştigate". Ăsta e brandul clubului, dacă n-ai performanţe nu te ia nimeni în seamă. Degeaba faci bani, dacă nu ai performanţe. Suporterii contează, pentru ei faci lucrurile frumoase, să se bucure împreună cu echipa", a spus Ioan Varga, pentru Fanatik.

  • CFR Cluj a câştigat ultimele cinci titluri în Liga 1. FCSB n-a mai fost campioană din 2015.

Basarab Panduru îl trezeşte la realitate pe Claudiu Petrila: ”Tu chiar nu vezi că Petrescu vrea altceva de la tine?” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: cfr clujioan vargabecalifcsb 

viewscnt
Articole similare