Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Becali vorbeşte despre tragedia care a lovit familia: "Da, a fost găsită moartă în piscină. Nu intra niciodată singură"

Victor Becali vorbeşte despre tragedia care a lovit familia: "Da, a fost găsită moartă în piscină. Nu intra niciodată singură"

Diverse

Comentarii

Familia Becali, una dintre cele mai cunoscute şi puternice din fotbalul românesc, a fost lovită de tragedie în urmă cu 10 ani. Atunci, Everdichia Becali, mama fraţilor Victor şi Ioan, a fost găsită fără suflare într-o piscină.

Victor Becali, despre moartea mamei în piscina casei: "Nu intra niciodată singură"

La SportCast cu Sile, impresarul Victor Becali, care i-a avut în portofoliu, alături de Giovanni, pe unii dintre cei mai mari fotbalişti ai României, a vorbit despre mai multe subiecte, printre care şi decesul mamei celor doi. 

În iulie 2013, Everdichia Becali, mama fraţilor Ioan şi Victor Becali, verii lui Gigi Becali, a fost găsită moartă în piscina reşedinţei din cartierul bucureştean Pipera. 

La acel moment, decesul a fost tratat drept suspect, iar la un deceniu distanţă Victor Becali a oferit noi detalii. 

"(n.r. - A fost găsită în piscină?) Da. La autopsie... Nu ştiu ce s-a întâmplat. Probabil i s-a făcut rău. Ea nu intra niciodată singură, tot timpul trebuia să fie cineva cu ea, chema pe cineva. Nu că era fricoasă, dar era precaută. Nu ştiu. Nu ştiu cum să spun. A chemat-o moartea... Mi-e greu să explic ce s-a întâmplat. Sigur că a fost îngrozitor. 

Deşi avea 80 şi ceva de ani, stătea foarte bine. La orice se ducea la doctor. Mama nu avea multă şcoală, dar le punea întrebări. Îi căpia pe doctori, ştia medicamente, tot, dar asta a fost, atât i-a fost", a declarat Victor Becali pentru Orange Sport. 

Victor Becali: "Tata e născut în Albania, iar mama în Bulgaria"

De asemenea, fratele mai mic al lui Giovanni Becali a vorbit şi despre cum au făcut avere părinţii lor în Bucureşti, în perioada comunistă. 

"Părinţii mei nu au crezut că vor rămâne aici (n.r. - în Bucureşti), când treci prin atâtea deportări. Au venit prin 1958 aici, iar aici au luat teren, au făcut case. Tata şi machedonii de acolo lucrau la fabrica de mobilă, iar prin 1970 au ţinut oi, dar nu erau profitabile atunci. Tata a lucrat la gogoşerie apoi şi făcea bani. 

După 1980-1981, când nu se mai găseau produse, brânză, atunci erau mulţi studenţi străini, arabi, iar ăştia voiau să vină să taie mielul, să facă ritualul lor. Mâncau iaurt, făceau mâncarea lor, iar de atunci a fost o perioadă, chiar până după 1989, în care se câştigau bani cu oile, foarte mulţi bani", a mai spus impresarul la SportCast cu Sile. 

Afla mai multe despre: victor becalimama frati becalieverdichia becalimama frati becali decedata piscina 

viewscnt
Articole similare