Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Italienii anunţă: Chivu, antrenor la o altă echipă din Italia, la pachet cu un conducător de la Inter! "E gata să facă pasul"

Italienii anunţă: Chivu, antrenor la o altă echipă din Italia, la pachet cu un conducător de la Inter! "E gata să facă pasul"
Comentarii

O publicaţie din Italia anunţă, la nivel de zvon, că plecarea unuia dintre conducătorii de la Inter poate duce şi la cea a lui Cristian Chivu. Sursa citată anunţă că antrenorul de la Primavera ar putea face pasul la prima echipă de seniori din carieră.

O lasă Cristi Chivu pe Inter? Mutarea care l-ar putea aduce pe banca altei echipe

Fostul căpitan al naţionalei României, Cristi Chivu, a revenit la Inter ca antrenor, în 2018, iar treptat a fost promovat de la echipele under la Primavera, cu care a cucerit titlul în Italia. 

În ultima perioadă, mai mult decât oricând, s-au înmulţimit informaţiile conform cărora Cristi Chivu ar putea fi numit chiar la prima echipă a lui Inter, mai ales că scaunul lui Simone Inzaghi se clatină. 

Italienii anunţau că, dacă Simone Inzaghi va fi îndepărtat, favorit să preia echipa este antrenorul român Cristian Chivu. De asemenea, numirea lui Cristi Chivu la cârma primei echipe ar însemna şi o economie financiară consistentă. 

Recent, Ilrestodelcarlino.it a anunţat o altă informaţie referitoare la antrenorul român. La nivel de zvon, în Italia se discută despre o posibilă numire a lui Cristi Chivu pe banca clubului Spal, echipă din Serie B. 

Mutarea ar putea fi strâns legată de o plecare importantă de la Inter. Sursa citată anunţă că favorit pentru postul de director sportiv la Inter este Roberto Samaden, care ar fi purtat discuţii deja cu divizionara secundă. 

Roberto Samaden este conducător la academia lui Inter, iar la finalul sezonului se va despărţi de clubul de tradiţie din Italia. Oficialul ar mai fi interesant pentru Como, Cagliari, Parma şi Palermo, dar numele lui Cristi Chivu este legat de Samaden. 

Publicaţia menţionată susţine că Spal este o variantă pentru Cristi Chivu, însă clubul se află într-o situaţie dificilă în acest sezon. 

Spal se luptă pentru evitarea retrogradării, fiind penultima în Serie B, cu 28 de puncte, la cinci puncte de salvare, sub Venezia, Cosenza şi Benevento. 

"Românul antrenează de doi ani formaţia Primavera a lui Inter, cu rezultate excelente şi este gata să facă saltul la o echipă de seniori", mai transmite sursa citată. 

Rafael van der Vaart, declaraţie fabuloasă despre Cristi Chivu: ”A costat 19 milioane şi era mult mai valoros ca Maguire, care a fost 90 de milioane”

Afla mai multe despre: cristi chivucristi chivu spalcristi chivu inter 

viewscnt
Articole similare