Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zlatan Ibrahimovic, de neoprit! Atacantul suedez vrea să joace şi la EURO 2024: Eu sunt trecutul, prezentul şi viitorul”. Ce record incredibil ar stabili

Zlatan Ibrahimovic, de neoprit! Atacantul suedez vrea să joace şi la EURO 2024: Eu sunt trecutul, prezentul şi viitorul”. Ce record incredibil ar stabili
Comentarii

Zlatan Ibrahimovic (41 de ani) îşi propune să joace şi la EURO 2024 alături de naţionala Suediei. Dacă va reuşi acest lucru, va stabili un nou record istoric de longivitate.

Ibrahimovic, de neoprit! Incredibilul atacant vrea să joace şi la EURO 2024: Eu sunt trecutul, prezentul şi viitorul”. Recordul pe care l-ar stabili

La 41 de ani şi abia recuperat după o accidentare lungă la genunchi, Zlatan Ibrahimovic a fost convocat de selecţionerul Janne Andersson, pentru meciurile de calificare la EURO 2024 împotriva Belgiei (24 martie) şi Azerbaidjanului (27 martie).

Atacantul lui AC Milan speră să poată juca la Campionatul European, chiar dacă va avea 42 de ani.

"La vârsta mea, nu ne putem gândi la „viitor”, dar ne gândim la „prezent”, chiar dacă eu sunt trecutul, prezentul şi viitorul”, a afirmat Ibrahimovic, în stilul său caracteristic.

”Dacă mă simt bine şi sunt ales de antrenor, îl voi ajuta pe el, echipa şi ţara, şi voi da tot ce am mai bun”, a promis el.

Dacă va intra pe teren cu Belgia sau Azerbaidjan, atacantul de la AC Milan ar deveni cel mai în vârstă jucător care a jucat într-un meci de calificare la Campionatul European şi ar doborî recordul stabilit de italianul Dino Zoff.

Dacă va juca la CE din 2024, jucătorul din Malmo va stabili un nou record de longevitate, deţinut în prezent de legendarul portar ungur, Gabor Kiraly, care a jucat Euro 2016 după ce a împlinit 40 de ani.

Zlatan Ibrahimovic a evoluat 121 de partide în naţionala Suediei, pentru care a marcat 62 de goluri, fiind golgheter all-time al acesteia. 

Debutul la prima reprezentativă l-a avut în urmă cu mai bine de două decenii în urmă, la data de 31 ianuarie 2001.

Afla mai multe despre: ibrahimoviceuro 2024 

viewscnt
Articole similare