Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu îi este ruşine? Să-i reamintească cineva că a pierdut cu 3-1”. Internauţii l-au făcut praf pe Zlatan Ibrahimovic, după ultima postare a suedezului

”Nu îi este ruşine? Să-i reamintească cineva că a pierdut cu 3-1”. Internauţii l-au făcut praf pe Zlatan Ibrahimovic, după ultima postare a suedezului

Superliga

Comentarii

Zlatan Ibrahimovic a fost criticat de fanii fotbalului, după ce AC Milan a fost învinsă pe terenul lui Udinese, scor 1-3.

”Diavolii” nu au reuşit să îşi consolideze poziţia de Champions League, şi au evoluat cu mult sub aşteptări. Roberto Pereyra a deschis scorul rapid pentru formaţia din Udine, iar Zlatan a restabilit egalitatea din penalty, în al doilea minute de prelungire al primei reprize, după ce iniţial Silvestri parase şutul suedezului.  Două minute mai târziu, Beto i-a readus în avantaj pe friulani, iar Ehizibue a stabilit scorul final în actul secund.

”Nu îi este ruşine? Să-i reamintească cineva că a pierdut cu 3-1”

La două zile după meci, Zlatan a fost o fotografie pe contul oficial de Twitter, în care celebra reuşita, care i-a adus titlul de cel mai bătrân marcator din istoria Serie A., la 41 de zile şi 166 de zile. ”Spue-mi numele” a fost descrierea pe care Ibrahimovic a adăugat-o la postarea sa.

 

”Postezi pe internet după ce ai pierdut? Penibil”, a adăugat al doilea.

”Ai pierdut meciul. Nu ai pic de ruşine”, a scris al treilea.

În acest sezon, Zlatan Ibrahimovic a jucat de patru ori pentru Milan şi a marcat un singur gol.  Suedezul este cotat de Transfermarkt la 2.000.000 de euro.

 

 

 

Afla mai multe despre: zlatanac milanudinese 

viewscnt
Articole similare