Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Propus la naţională, nu a fost luat în calcul de Edi Iordănescu. Cel mai în formă fotbalist de la FCSB, ”uitat” de selecţioner: ”Nu avem un fond mare de jucători” | EXCLUSIV

Propus la naţională, nu a fost luat în calcul de Edi Iordănescu. Cel mai în formă fotbalist de la FCSB, ”uitat” de selecţioner: ”Nu avem un fond mare de jucători” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Florinel Coman (24 de ani) este unul dintre jucătorii cei mai în formă de la FCSB în acest an. Atacantul de bandă a primit laude inclusiv de la cea importantă voce de la clubul roş-albastru, cea a patronului Gigi Becali.

Florinel Coman a ajuns la FCSB în vara anului 2017. Gigi Becali a dat la acea vreme trei milioane de euro lui Gică Hagi pentru a-l luat de la Viitorul (în prezent, Farul).

Jucătorul a impresionat în primele sale sezoane petrecute la Bucureşti, dar ultimele au fost de uitat pentru acesta.

A trecut prin multiple probleme medicale, fiind mai mult accidentat decât apt fizic, dar în acest sezon pare că şi-a revenit. 

Pe vremea celui de-al doilea mandat al lui Nicolae Dică la FCSB a fost chiar responsabilizat cu banderola de căpitan a echipei.

Mai mult, Coman a fost complimentat recent chiar şi de Gigi Becali. Patronul roş-albaştrilor a transmis că acesta este de neînlocuit în echipa de start a FCSB-ului.

Propus la naţională, nu a fost luat în calcul de Edi Iordănescu. Cel mai în formă jucător de la FCSB, lăsat acasă de selecţioner: ”Nu putea să uite fotbalul” | EXCLUSIV

Creşterea în formă sportivă pe care a avut-o Florinel Coman în ultima perioadă a fost observată şi de Victor Becali, care îl consideră pe fotbalistul de 24 de ani o soluţie importantă şi pentru echipa naţională.

În ciuda acestei reveniri de formă pe care a avut-o, Florinel Coman nu a fost inclus de Edi Iordănescu în lotul României pentru partidele cu Andorra şi Belarus.

”Este într-o revenire de formă şi asta nu poate fi decât îmbucurător pentru naţională, pentru FCSB, pentru că nu avem un fond mare de jucători pentru naţională.

A venit după o lungă accidentare, îşi pierduse încrederea, dar nu putea să uite fotbalul, ca dovada este într-o revenire. 

(n.r. despre faptul că Gigi Becali zicea că echipa trebuie să înceapă cu el) Să-i dea încredere, ca dovada că revine”, a declarat Victor Becali, pentru Orange Sport.

În acest sezon, Florinel Coman a evoluat în 34 de meciuri pentru FCSB în toate competiţiile. A reuşit şase goluri şi şase pase decisive.

La echipa naţională, jucătorul roş-albaştrilor a bifat cinci prezenţe până la aproape 25 de ani (pe 10 aprilie), fără să marcheze.

Cotat la 2,5 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate, Coman a devenit şi favoritul lui Gabi Tamaş de la FCSB.

Afla mai multe despre: fcsbflorinel comanvictor becali 

viewscnt
Articole similare