Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”O să fie foarte bine pentru noi la finalul campionatului, sunt sigur”. FC Argeş nu a mai câştigat de 15 etape, dar Vintilă e convins

”O să fie foarte bine pentru noi la finalul campionatului, sunt sigur”. FC Argeş nu a mai câştigat de 15 etape, dar Vintilă e convins

FC Argeș

Comentarii

Bogdan Vintilă (51 de ani) a debutat cu o înfrângere pe banca tehnică a FC Argeş, scor 0-2, în deplasare, împotriva lui U Cluj. Prezent la flash-interviu după meci, noul antrenor al piteştenilor a afirmat că este sigur că echipa se va salva.

FC Argeş a fost dominată autoritar de U Cluj pe parcursul întregii confruntări dintre cele două, care s-a încheiat cu victoria meritată a ”şepcilor roşii”, scor 2-0.

A fost al 15-lea meci la rând fără victorie pentru trupa din Trivale, care nu a mai câştigat un joc în Superligă de la debutul lui Marius Croitoru, de pe 30 octombrie 2022.

FC Argeş nu a mai câştigat de 15 etape, dar Vintilă nu are emoţii

Prezent la flash-interviu după meci, Bogdan Vintilă a afirmat că, în ciuda seriei execrabile traversate de echipa sa, este sigur că piteştenii se vor salva de la retrogradare la finalul play-out-ului.

Ma aşteptam să fie un joc greu, dar pot sa scot părţile pozitive, trebuie să vedem şi ce am făcut bine. Jucătorii au avut atitudine, e normal să joci cu presiunea rezultatului, dar consider că, din ce am văzut în a doua repriză mai ales, avem de ce să ne agăţăm pentru a crea un joc bun şi a face rezultate.

E un rezultat care nu ne ajută deloc, încerc să iau ce e mai bun din acest joc pentru viitor. Trebuie să ridic moralul jucătorilor, ştiu ca m-am înhămat la o muncă grea, dar trebuie să avem răbdare.

”O să fie foarte bine pentru noi până la finalul campionatului”

Jucătorii sunt uniţi, din ce am văzut şi din ce am disuctat cu ei, îşi doresc mult să iasă din această situaţie, au înţeles că nu contează cum te numeşti, echipa e pe primul loc. Din ce am văzut azi, am speranţe.

Se mai complică puţin lucrurile, dar nu  e decisiv acest joc. Era bună o victorie pentru moral, pentru suporterii care au venit aici, la Cluj, dar o să muncim mai mult şi zic că o să fie foarte bine pentru noi până la finalul campionatului.

Am mare încredere în jucători, sun sigur că vom ieşi din această situaţie”, a declarat Bogdan Vintilă, după înfrângerea cu U Cluj.

Afla mai multe despre: bogdan vintilă 

viewscnt
Articole similare