Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Bogdan Vintilă a semnat cu FC Argeş. Antrenorul este încrezător că poate scapă echipa de la retrogradare: ”Dacă nu eu, atunci cine?”

OFICIAL | Bogdan Vintilă a semnat cu FC Argeş. Antrenorul este încrezător că poate scapă echipa de la retrogradare: ”Dacă nu eu, atunci cine?”

FC Argeș

Comentarii

Bogdan Vintilă a bătut palma cu FC Argeş, echipa de pe locul 15 din Superligă.

OFICIAL | Bogdan Vintilă a semnat cu FC Argeş. Antrenorul este încrezător că îi poate scapă de retrogradare: ”Dacă nu eu, atunci cine?”

După despărţirea de Marius Croitoru, FC Argeş s-a pus serios pe căutări. Din mai multe variante, echipa l-a ales pe Bogdan Vintilă, care a fost numit azi antrenor principal. 

FC Argeş a prezentat primele declaraţii ale lui Bogdan Vintilă ca antrenor al echipei. Acesta s-a declarat încrezător că-i poate salva pe alb-violeţi de la retrogradare.

"Este un sentiment frumos. Sunt bucuros că am revenit la Piteşti, oraş care m-a adoptat şi căruia îi datorez multe. Am venit să pun umărul la îndeplinirea obiectivului, să jucăm un fotbal plăcut, dar şi eficient.

Dacă nu veneam în situaţia asta, când să mai vin? Dacă nu eu, atunci cine? Mă bucur că au apelat la mine. Sper să reuşim împreună cu jucătorii şi să fim fericiţi la sfârşitul campionatului. Important este să ieşim din zona locurilor care pot duce în liga a doua, dar asta doar cu un joc bun.

În momentul ăsta trebuie să le redau plăcerea jucătorilor de a juca fotbal. Este presiune, este normală presiunea într-un fel, dar trebuie să fie pozitivă. Suporterii argeşeni trebuie să aibă încredere în echipă”, a declarat Bogdan Vintilă, potrivit argesfc.ro.

Bogdan Argeş Vintilă a fost antrenor la Viitorul Constanţa, România U17, FC Voluntari, Metaloglobus şi FCSB. 

El a fost retrogradat la FCSB 2 în 2020, după ce în sezonul 2019-2020 a condus echipa finanţată de Gigi Becali, iar afaceristul nu a fost mulţumit de rezultatele sale.  Astfel, antrenorul a primit o nouă misiune, în Liga 3. Bogdan Argeş Vintilă a fost trimis la echipa a doua, pentru a promova echipa şi pentru a bloca promovarea Stelei Bucureşti în Liga 3. 

Cele două rivale au fost în aceeaşi serie şi s-ar fi putut întâlni în "dubla" decisivă pentru Liga 2. Însă FCSB 2, cu Bogdan Argeş Vintilă, n-a reuşit să treacă de CS Afumaţi, iar acesta a plătit cu postul şi la echipa a doua, în cele din urmă. 

  • Din iunie 2021, antrenorul ales de FC Argeş n-a mai activat pe banca tehnică a unei echipe. 

Afla mai multe despre: bogdan vintilafc argeş 

viewscnt
Articole similare