Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire spectaculoasă în Superligă! Liber de doi ani, antrenorul preia clubul de tradiţie înainte de meciurile decisive din campionat

Revenire spectaculoasă în Superligă! Liber de doi ani, antrenorul preia clubul de tradiţie înainte de meciurile decisive din campionat

FCSB

Comentarii

O mutare surprinzătoare se produce în Superligă, înainte de meciurile din play-out. FC Argeş s-a decis asupra antrenorului cu care va încerca să se salveze de la retrorgadare. Tehnicianul este liber de contract de aproape doi ani, după ce ultima dată a antrenat în Liga 3.

FC Argeş a ales noul antrenor! Ultima dată a fost în Liga 3, în 2021

FC Argeş este una dintre deziluziile acestui sezon al Superligii. Nici Andrei Prepeliţă, nici Marius Croitoru nu s-au ridicat la pretenţiile şefilor piteşteni, iar echipa a uitat să câştige în campionat. Lotul n-a mai reuşit o victorie din octombrie, de la debutul lui Marius Croitoru, cu UTA, iar de atunci a picat pe locul 14, cu 27 de puncte, le egalitate cu penultima clasată, UTA, şi la cinci puncte distanţă de ultima clasată, CS Mioveni. 

În această perioadă, FC Argeş pregăteşte mai multe schimbări. Primarul Cristian Gentea a luat în calcul mutarea echipei la Mioveni, pentru sezonul următor, întrucât la Piteşti va începe construcţia stadionului nou, iar conducătorii vor anunţa în curând şi noul antrenor. 

Conform Argesulonline.ro, alesul este Bogdan Argeş Vintilă, fostul portar important al lui FC Argeş de la finalul anilor ’90. El este favorit pentru a deveni antrenorul echipei care trebuie salvată de la retrogradare în play-out. 

Şefii clubului au avut trei variante pentru postul de antrenor. Cum discuţiile cu Ionuţ Badea şi Adrian Ursea nu s-au concretizat, Bogdan Argeş Vintilă a rămas singura soluţie a lui FC Argeş. 

Bogdan Argeş Vintilă, antrenor ultima dată în Liga 3. N-a reuşit s-o oprească pe Steaua Bucureşti să promoveze

Bogdan Argeş Vintilă a fost antrenor la Viitorul Constanţa, România U17, FC Voluntari, Metaloglobus şi FCSB. 

El a fost retrogradat la FCSB 2 în 2020, după ce în sezonul 2019-2020 a condus echipa finanţată de Gigi Becali, iar afaceristul nu a fost mulţumit de rezultatele sale. 

Astfel, antrenorul a primit o nouă misiune, în Liga 3. Bogdan Argeş Vintilă a fost trimis la echipa a doua, pentru a promova echipa şi pentru a bloca promovarea Stelei Bucureşti în Liga 3. 

Cele două rivale au fost în aceeaşi serie şi s-ar fi putut întâlni în "dubla" decisivă pentru Liga 2. Însă FCSB 2, cu Bogdan Argeş Vintilă, n-a reuşit să treacă de CS Afumaţi, iar acesta a plătit cu postul şi la echipa a doua, în cele din urmă. 

Din iunie 2021, antrenorul ales de FC Argeş n-a mai activat pe banca tehnică a unei echipe. 

Afla mai multe despre: bogdan arges vintilafcsbfc argesantrenor fc arges 

viewscnt
Articole similare