Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pleacă de pe propriul stadion şi se mută în alt oraş! "Mi-a zis că vrea să vină cu echipa aici"

Pleacă de pe propriul stadion şi se mută în alt oraş! "Mi-a zis că vrea să vină cu echipa aici"

Superliga

Comentarii

Încă o echipă e pregătită să-şi părăsească propria arenă şi să dispute, cel puţin pentru un sezon, meciurile pe o altă arenă pe care să o considere acasă. Din sezonul următor, FC Argeş va părăsi Complexul Sportiv „Nicolae Dobrin”.

Pe ce stadion din România vrea să se mute FC Argeş

FC Argeş pregăteşte mai multe schimbări în această perioadă. După ce Marius Croitoru a lăsat banca tehnică, conducerea s-a gândit la Tony, fostul fundaş de la CFR Cluj, care este dorit şi la FCSB. 

Iar schimbările nu se opresc aici, întrucât clubul pregăteşte terenul şi pentru noul sezon. 

FC Argeş va încheia actualul sezon la Piteşti, dar din sezonul următor ia în calcul să joace meciurile considerate acasă la Mioveni, la aproximativ 20 de kilometri distanţă. 

Informaţia a fost confirmată de edilul din Mioveni, care a oferit detalii. El susţine că preţul arenei argeşene s-a mărit şi că va cere preţul corect. 

„Primarul Gentea, de la Piteşti, mi-a zis că vrea să vină cu echipa FC Argeş la Mioveni, însă trebuie să vedem ce şi cum, în ce condiţii. Am avut o discuţie cu dânsul! Ei şi-ar dori asta, dar s-au scumpit toate! Stadionul nostru are şi încălzire pentru gazon”, a spus primarul din Mioveni, Ion Georgescu, pentru ProSport.

Fotbalul românesc va avea un stadion nou şi la Piteşti

Stadionul „Nicolae Dobrin” urmează să fie demolat pentru a face loc noii arene din Piteşti, a anunţat primarul Cristian Gentea în social media, potrivit FC Argeş.

Stadionul actual, numit iniţial ”1 Mai”, apoi ”Municipal”, şi din 2002, ”Nicolae Dobrin”, a fost construit în 1964.

Viitorul stadion va purta, de asemenea, numele Nicolae Dobrin şi va fi construit cu sprijinul Ministerul Dezvoltării şi Lucrărilor Publice.

FC Argeş are cel mai slab parcurs din ultimele sezoane. În actuala stagiune, echipa luptă pentru evitarea retrogradării şi e pe penultimul loc al Superligii, cu 27 de puncte, cu cinci mai multe decât ultima clasată, CS Mioveni, la finalul sezonului regulat. 

Afla mai multe despre: stadion fc argesstadion pitestifc arges mioveni 

viewscnt
Articole similare