Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi a avut din nou dreptate! Previziunea de acum 8 luni s-a adeverit: "Nu ştia nimeni până acum, dar vă spun"

Gică Hagi a avut din nou dreptate! Previziunea de acum 8 luni s-a adeverit: "Nu ştia nimeni până acum, dar vă spun"

Farul Constanța

Comentarii

Managerul Farului, Gică Hagi, are toate motivele să creadă că va aduce din nou titlul la Constanţa, mai ales că jocul şi statistica ţin cu el. De altfel, jucătorilor le-a făcut, la începutul sezonului, o previziune care s-a adeverit până în acest moment.

Statistica o dă favorită pe Farul Constanţa la câştigarea campionatului!

Farul Constanţa a învins sâmbătă, pe teren propriu, formaţia Rapid Bucureşti, în ultima etapă a sezonului regulat. A fost victorie cu 2-1 pentru Farul, care încheie sezonul regulat pe prima treaptă a podiumului Superligii, cu 64 de puncte, cu patru puncte peste CFR Cluj, locul secund, care mai are de disputat partida cu U Cluj, luni, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, de la 20:30. 

Statistica din ultimele sezoane o dă favorită clară pe Farul Constanţa pentru primul loc. În şase rânduri din şapte echipa care a terminat sezonul regulat pe primul loc a obţinut şi titlul în România la finalul play-off-ului. 

De asemenea, Farul Constanţa este echipa care a făcut cele mai multe puncte în sezonul regulat cu echipele din zona play-off-ului. Din 30 de puncte posibile din duelurile cu CFR Cluj, FCSB, Rapid Bucureşti, Universitatea Craiova şi U Craiova 1948, Farul a obţinut 22 de puncte. 

Punctaj maxim, şase puncte, are cu: FCSB şi U Craiova 1948. 

Previziunea lui Gică Hagi de la începutul sezonului s-a adeverit

După cele 90 de minute de la Ovidiu, Andrei Artean, omul meciului şi unul dintre liderii echipei de la malul mării, a dezvăluit ce promisiune le-a făcut Gică Hagi fotbaliştilor în urmă cu opt luni. 

La startul sezonului, "Regele" le-a promis primul loc, iar previziunea s-a adeverit. După ce jucătorii au văzut că se poate, aceştia au căpătat curaj să viseze la titlul Superligii. 

"Vă spun sincer că e ceva de vis, pentru că la începutul campionatului nu ne gândeam niciodată că o să fim pe primul loc. Chiar dacă nu ştia nimeni până acum, vă spun sincer. Ne-a spus mister (n.r. - Gică Hagi), în vară, celor vechi, că o să facă o echipă de primul loc şi s-a ţinut de cuvânt. Am terminat pe primul loc, suntem foarte, foarte fericiţi. Munca noastră a dat roade până acum, pentru că e o muncă grea. Jucăm un fotbal frumos şi cred că merităm să fim pe primul loc. Depinde doar de noi să rămânem acolo. 

Mister ne-a promis că o să fim o echipă de primul loc şi că o să terminăm pe un loc mai bun decât am terminat în sezonul precedent. Acum nu ne aşteptam să terminăm pe primul loc, va spun sincer. Greul de acum începe. Jucăm fotbal de plăcere, pentru că e important să joci fotbal de plăcere şi cred că se vede lucrul ăsta.

Cred că depinde doar de noi dacă vom termina pe primul loc, pentru că statistica nu-ţi dă nimic", a declarat Andrei Artean, după Farul Constanţa - Rapid Bucureşti 2-1. 

Adi Mutu a fost deranjat de ce a văzut pe stadionul din Ovidiu, dar Gică Hagi l-a lămurit imediat: "Cred că Farul a făcut ce trebuie"

Afla mai multe despre: gica hagifarul constantagica hagi superligapreviziune gica hagiandrei arteanfarul constanta rapid bucuresti 

viewscnt
Articole similare