Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Mutu a fost deranjat de ce a văzut pe stadionul din Ovidiu, dar Gică Hagi l-a lămurit imediat: "Cred că Farul a făcut ce trebuie"

Adi Mutu a fost deranjat de ce a văzut pe stadionul din Ovidiu, dar Gică Hagi l-a lămurit imediat: "Cred că Farul a făcut ce trebuie"

Farul Constanța

Comentarii

Managerul Farului Constanţa, Gică Hagi, şi antrenorul Rapidului, Adrian Mutu, au dezbătut situaţia în care au ajuns mai mulţi suporteri rapidişti, care au aşteptat în ploaie, în zadar, să intre pe stadionul din Ovidiu.

Răspunsul lui Gică Hagi pentru Adrian Mutu 

Farul Constanţa a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Rapid Bucureşti, în ultima etapă a sezonului regular.

Aproximativ 600 de fani rapidişti au făcut deplasarea la Ovidiu, unde, însă, au avut parte de o surpriză neplăcută. Din sursele Orange Sport, au fost disponibile doar 250 de bilete, motiv pentru care galeria a refuzat să intre pe stadion

La final, Gică Hagi a explicat de ce nu toţi suporterii adverşi au avut loc pe stadion. 

"Nu sunt eu, nu lucrez în conducere. Eu ştiu că Rapid are o galerie fantastică. Voiam să îi vedem în tribună, au arătat unitate. Nu mă ocup, nu ştiu câte bilete se vând, nu vând eu bilete. Nu e departamentul meu. 

Să nu uite că stadionul nostru are patru mii şi ceva de locuri şi nu putem să dăm mai mult de 5%. Noi nu putem să facem gesturi ca sa nu intre suporterii noştri. Cred că Farul a făcut ce trebuie”, a declarat Gică Hagi. 

Nu de aceeaşi părere a fost Adrian Mutu, care s-a arătat deranjat de situaţie. 

"Dacă preferă să se joace cu tribunele goale, e problema lor. Rapid nu o să vină niciodată cu 200 de suporteri undeva, o să vină de la cinci, şase sute în sus. Nu respectă sportivitatea. Dacă şi în play-off vor face la fel, va fi o problemă”, a spus spus Adrian Mutu. 

Afla mai multe despre: farul constanta rapid bucuresti 2-1superligasuporteri rapid stadion ovidiugica hagiadrian mutu 

viewscnt
Articole similare