Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un alt club din Superligă este în negocieri cu antrenorul aflat pe lista FCSB! Lovitura încercată de echipa aflată într-o situaţie critică

Un alt club din Superligă este în negocieri cu antrenorul aflat pe lista FCSB! Lovitura încercată de echipa aflată într-o situaţie critică

FCSB

Comentarii

FCSB are mai mulţi antrenori pe listă, iar cel puţin unul dintre aceştia este dorit şi de o altă echipă din Superligă. Răspunsul tehnicianului străin va fi aflat la finalul acestei săptămâni, pe finalul sezonului regulat.

FCSB va avea antrenor cu licenţa Pro. Un alt club din Superligă vrea să dea lovitura

La echipa finanţată de Gigi Becali nu se va repeta "cazul Leo Strizu", antrenorul paravan pentru Mihai Pintilii. Pentru Orange Sport, Mihai Stoica a dezvăluit că FCSB va avea antrenor cu licenţa Pro, care chiar îşi va îndeplini sarcinile de serviciu. 

Conducătorul a anunţat că în câteva zile situaţia băncii tehnice la echipa bucureşteană se va clarifica. 

În această perioadă conducătorii din Berceni şi Gigi Becali analizează mai multe nume de antrenor. Public, Mihai Stoica a anunţat că antrenorul va fi străin, deţinător de licenţă Pro şi că a activat ca fotbalist în România. 

După apariţia numelui lui Valentin Iliev, fost fundaş central la Universitatea Craiova şi FCSB, s-au aflat alte două variante. 

Conform As.ro, portughezul Anthony da Silva, Tony cum este cunoscut din perioada în care a jucat la CFR Cluj, se află de asemenea pe lista celor de la FCSB. Conducătorii s-au interesat de disponibilitatea acestuia pentru a semna.  

Fostul fundaş dreapta, dublu campion al României cu echipa din Ardeal, este secund în acest moment la Pacos Ferreira, în prima ligă portugheză, iar în iarnă a recunoscut că ar reveni în România. 

Pentru Tony, pe fir a intrat şi FC Argeş, care caută un antrenor principal după despărţirea de Marius Croitoru. Astfel, lusitanul are de ales între lupta pentru titlul Superligii şi cursa pentru evitarea retrogradării cu o echipă care nu a mai câştigat din octombrie 2022, în Superligă. 

Tony a învăţat meserie ca secund la Academico Viseu şi Freamunde, iar principal a fost la Oliveirense, Braganca şi Vilar Perdizes, echipe din Portugalia. 

Valentin Iliev, cealaltă variantă, a devenit antrenorul lui CSKA Sofia, înainte de a reveni în Bănie ca secund un an mai târziu. Ulterior a mai fost secund la Botev Vratsa şi Tsarsko Selo.

Ultima sa aventură pe banca tehnică, încheiată în decembrie, a avut loc la echipa secundă a CSKA Sofia.

Există şi o a treia variantă de antrenor la FCSB

FCSB l-a pus pe listă şi pe antrenorul dorit cu insistenţă de Valeriu Iftime la FC Botoşani, înainte de sosirea lui Flavius Stoica la echipa din Moldova. 

Fostul atacant al lui FC Vaslui între 2010-2012, Adailton, are licenţa Pro şi a discutat în ultimele luni sosirea în România, dar la FC Botoşani. 

Acum, conform Gazetei Sporturilor, el a devenit interesant şi pentru FCSB. Pe banca a două echipe modeste din Italia a stat Adailton după retragere: ASD Polisportiva Virtus Verona (secund) şi U.S.D. Vigor Carpaneto 1922 (principal).

Afla mai multe despre: tony da silvaantrenor fcsbvalentin ilievfcsbfc argesmarius croitoru 

viewscnt
Articole similare