Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Explicaţia pentru gestul ciudat făcut de Andrei Artean după golul împotriva Farului | VIDEO

Explicaţia pentru gestul ciudat făcut de Andrei Artean după golul împotriva Farului | VIDEO

Farul Constanța

Comentarii

Echipa Farul Constanţa a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Rapid Bucureşti, în ultima etapă a sezonului regular.

Explicaţia pentru gestul ciudat făcut de Andrei Artean după golul împotriva Farului | VIDEO 

La Ovidiu, oaspeţii au fost cei care au deschis scorul, prin Sefer, şut de la marginea careului în minutul 14. Echipa lui Gheorghe Hagi a egalat după numai şapte minute, prin golul lui Artean, care a marcat cu o lovitură de cap.

Alibec a trimis în bară în minutul 37, apoi acelaşi jucător a înscris, dar reuşita nu a fost validată din cauza unei poziţii de ofsaid. Farul a înscris totuşi golul victoriei în minutul 50, când Horaţiu Moldovan a gafat la şutul lui Mazilu. Victorie cu 2-1 pentru Farul, care încheie sezonul regular pe prima treaptă a podiumului Superligii.

După ce a marcat, Artean a dus mâna la nas, gestul bucuriei nu a trecut observat, motiv pentru care a fost întrebat despre el la flash-ul de după meci.

”Am vorbit cu un prieten din copilărie şi i-am zis că dacă dau gol fac un gest pentru el”, a explicat Andrei Artean.

Video:

„E ceva de vis. La începutul campionatului, nu ne gândeam niciodată că o să fim pe primul loc, chiar dacă Mister ne-a spus, vă spun în premieră asta, ne-a spus în vară că o să facă echipă de primul loc. Acum, sincer nu ne aşteptam să terminăm pe primul loc. Suntem foarte bucuroşi, dar greul de acum începe.

A fost un meci foarte frumos. Eu sincer, mă aşteptam la lucrul acesta, pentru că ei sunt o echipă care atacă, care joacă fotbal, cu un antrenor, număr 10, care îi îndeamnă la lucrul acesta. Ne bucurăm că am câştigat.

Facem o treabă foarte bună, dar credeţi-mă că e muncă foarte grea în spate. Ne bucurăm că dă roade. E important să joci fotbal de plăcere.

(n.r. despre faptul că, în general, echipa care termină pe primul loc în play-off câştigă titlul) Da, chiar ştiam această statistică. Cred că depinde doar de noi dacă vom termina pe primul loc, pentru că statistica nu îţi dă nimic sigur”, a spus Andrei Artean, la flash-interviul de după meci.

Echipele care au evoluat:

  • FARUL CONSTANŢA: Aioani - Kiki, Larie, M. Popescu, Borza (Sîrbu 76) - Artean, Nedelcu (Doukoure 62), Grameni – Alibec (Casap 82), L. Munteanu (V. Morar 46), A. Mazilu (Criciuma 62). ANTRENOR: Gheorghe Hagi
  • RAPID: H. Moldovan - Onea, D. Grigore, Săpunaru, Junior Morais - Kait, Crepulja, Emmers (Costache 74), Sefer (Pănoiu 82) - Dugandzic, Luckassen (Papeau 62). ANTRENOR: Adrian Mutu

Afla mai multe despre: andrei artean 

viewscnt
Articole similare