Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A venit riposta lui Mihai Stoica după ultimele atacuri: "E adevărat doar că am trăit cât alţii în patru vieţi. Am fost party boy. Nu că m-am îmbătat o dată, ci de mai multe ori"

A venit riposta lui Mihai Stoica după ultimele atacuri: "E adevărat doar că am trăit cât alţii în patru vieţi. Am fost party boy. Nu că m-am îmbătat o dată, ci de mai multe ori"

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a răspuns unei noi serii de acuzaţii din partea lui Leo Strizu, după plecarea antrenorului de la echipa bucureşteană.

O nouă rundă între Mihai Stoica şi Leo Strizu, după plecarea antrenorului de la FCSB

"Totul e inventat. Strizu şi-a făcut o poveste. Totul e o poveste cap coadă, o minciună, cu adusul la Steaua... La chestia asta el a spus că Gigi nu m-a vrut că ne-am certat într-o emisiune. E tulburat. Cu Gigi m-am certat în 2007, totul s-a petrecut în 2002. Aberaţii, totul e o minciună cap coadă", a declarat Mihai Stoica la Orange Sport. 

Managerul general de la FCSB a răspuns unor acuzaţii lansate de fostul deţinător de licenţă Pro al echipei. 

Pentru Gazeta Sporturilor, Leo Strizu a povestit cum MM Stoica i-ar fi propus ca împreună "să-l lucreze" pe Victor Piţurcă, în scurta perioadă petrecută de fostul selecţioner la FCSB. 

"După 4-5 luni, a zis «Băi, nu-i locul meu aici! Eu vreau mai mult!»”. Nu se putea! Nu avea putere să ia decizii. Nu puteai face ceva peste Piţurcă. «Hai să-l detronăm!»", a spus Strizu. 

"Să presupunem că a fost adevărat. Cum adică să vorbesc eu... Minciună, sută la sută. Cred că e cineva în spatele lui care-l împinge să facă asta... E o minciună cap-coadă", a replicat Mihai Stoica. 

Apoi, conducătorul de la FCSB a comentat declaraţia lui Leo Strizu pentru ProSport, unde a spus că MM Stoica l-a făcut de râs în serile cu alcool. Mai mult, acesta ar fi băut direct din pantof. 

"Aia cu pantoful e o altă tâmpenie. E adevărat că eu am trăit cât alţii de vârsta mea în patru vieţi. Am fost şi party boy, le-am făcut. Nu că m-am îmbătat o dată, ci de mai multe ori, că se întâmpla, erau anturaje.

Doar că nu prea eram cu alcoolul, foarte rar eram, şi de aia mai şi scăpam. Aia cu pantoful e inventată, sunt baliverne. 

Îl striga Mirel pe Omrani. Nu vreau să mai discut despre astfel de oameni. Mă bucur că l-am ajutat măcat. Nu, nu, nu, nu...", a mai spus managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: mihai stoicaleo strizufcsb 

viewscnt
Articole similare