Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Distracţia" care se plăteşte la FCSB. MM: "Au fost daţi afară, au plecat. E normal". Cum a scăpat Billel Omrani

"Distracţia" care se plăteşte la FCSB. MM: "Au fost daţi afară, au plecat. E normal". Cum a scăpat Billel Omranigalerie foto

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a anunţat decizia în privinţa lui Billel Omrani, după ce acesta a fost surprins în club, dar şi ce au păţit, în trecut, trei fotbalişti care n-au fost la fel de norocoşi precum atacantul francez.

Detaliul care l-a scăpat pe Billel Omrani, după ce atacantul FCSB a fost surprins în club

Billel Omrani (29 de ani) a fost accidentat în ultimele săptămâni, dar va reveni la începutul play-off-ului Superligii, unde FCSB atacă, din nou, titlul de campioană. 

În timpul recuperării pentru a fi apt de joc, Omrani a fost surprins în cluburile din Bucureşti

În weekend-ul trecut, francezul a fost fotografiat în timp ce se distra, iar ieşirea în oraş a fost programată într-o perioadă în care nu risca nimic. 

Pentru Orange Sport, Mihai Stoica a susţinut că Billel Omrani nu riscă vreo sancţiune, întrucât a avut zile libere din partea clubului, în weekend. 

Nu acelaşi discurs l-ar fi avut managerul general de la FCSB dacă francezul s-ar fi aflat într-o perioadă de cantonament cu echipa. 

"Dacă era în cantonament, zbura. Logic. Bineînţeles că pleca", a anunţat managerul general de la FCSB. 

Alţi fotbalişti de la FCSB şi-au programat greşit distracţia în oraş şi au plătit: "Au fost daţi afară, e normal"

Pentru a face o distincţie între circumstanţe, Mihai Stoica a dat cazurile a trei fotbalişti, care au comis-o într-o perioadă în care erau în programul de cantonament de la FCSB. 

"Păi, s-a întâmplat, în trecut, acum câţiva ani, cu un jucător care a comis-o aşa. 

Şi s-a întâmplat şi acum mulţi ani cu Bonfim şi Ricardo. Au plecat, au fost daţi afară, normal. Cum? Fugi din cantonament? Echipa era în cantonament", a mai spus conducătorul de la FCSB, Mihai Stoica, la Orange Sport.

Brazilienii Eder Bonfim şi Ricardo Gomes, care au jucat la FCSB între 2010-2011, au devenit celebri din cauza scandalurilor în care au fost implicaţi la echipa bucureşteană. 

Bonfim a fost cel care l-a înjurat pe fostul antrenor al FCSB, Sorin Cârţu, după un meci cu Pandurii, dar amândoi au comis greşeala fatală după un meci cu Oţelul.

Cei doi jucători au intrat definitiv în dizgraţia conducerii roş-albaştrilor în urma escapadei nocturne de după meciul cu echipa din Moldova. Ei au părăsit hotelul de la Stadionul Steaua şi s-au dus în club. Atunci, ambii au fost amendaţi cu 30.000 de euro, dar acesta a fost şi motivul care a cântărit decisiv la rezilierea contractelor. 

Foto: Ricardo Gomes, Eder Bonfim (primii doi din stânga), în FCSB - Napoli, din Europa League, pe 30 septembrie 2010. 

MM Stoica a recunoscut numele unui antrenor de pe lista lui Gigi Becali la FCSB

 

Afla mai multe despre: gigi becalimihai stoicabillel omranibillel omrani in clubricardobonfim,  

viewscnt
Articole similare