Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Billel Omrani, accidentat la FCSB, ”titular” de drept în cluburile din Bucureşti. Va lua măsuri Gigi Becali?

Billel Omrani, accidentat la FCSB, ”titular” de drept în cluburile din Bucureşti. Va lua măsuri Gigi Becali?galerie foto

Superliga

Comentarii

Billel Omrani (29 de puncte) este accidentat şi va lipsi o perioadă lungă de timp de la FCSB, însă acest lucru nu-l împiedică să fie prezent în cluburile din Bucureşti.

  • Cota de piaţă a lui Billel Omrani este de 1 milion de euro, conform transfermarkt.de.

Billel Omrani, suprins în club alături de prieteni

Prosport.ro a intrat în posesia unor imaginii cu atacantul celor de la FCSB, Billel Omrani, în timp ce petrecea de zor alături de prieteni, într-un club de noapte din Capitală, 

În seara de vineri spre sâmbătă, fotbalistul algerian născut în Franţa a mers alături de iubită într-un club din nordul Capitalei. A doua seară, Omrani a fost din nou surprins în club, alături de noua sa cucerire, dar şi de alţi prieteni.

Sursa foto: prosport.ro.

Fostul jucător al celor de la Olympique Marseille este obişnuit cu cluburile de noapte. Acesta a mai fost surprins în club la finalul lunii noiembrie, alături de alţi doi colegi de la FCSB, Andrei Vlad şi Joyskim Dawa.

Omrani primeşte 20.000 de euro pe lună, la FCSB

În acel moment, Gigi Becali a declarat că va lua măsuri împotriva jucătorilor săi. ”Cât era ceasul? Amendă! Bine că mi-ai spus, amendă. Ei pot să iasă, dar nu să stea până la 2. La ora 11 trebuie să stea cu perna în braţe”, declara patronul FCSB-ului la momentul respectiv.

Rămâne de văzut dacă acelaşi lucru se va întâmpla şi cu Billel Omrani, fotbalist plătit cu 20.000 de euro, care ar fi trebuit să se afle în recuperare după ruptura musculară suferită recent.

  • În acest sezon al Superligii, Omrani a bifat 16 meciuri, 2 goluri şi 2 pase decisive la FCSB.

 

Afla mai multe despre: omranigigi becali 

viewscnt
Articole similare