Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leo Strizu a semnat rezilierea contractului cu FCSB, la câteva zile după meciul cu Petrolul. ”Au şi depus dosarul la FRF”

Leo Strizu a semnat rezilierea contractului cu FCSB, la câteva zile după meciul cu Petrolul. ”Au şi depus dosarul la FRF”

Fotbal

Comentarii

FCSB nu mai are antrenor principal cu licenţă PRO, în acest moment. Leo Strizu şi-ar fi prezentat actul de demisie la câteva zile distanţă după meciul cu Petrolul.

Leo Strizu şi-a anunţat demisia de la FCSB pe 2 martie, imediat după victoria contra celor de la Petrolul, scor 4-1.

Leo Strizu şi-a semnat demisia

Cu toate acestea, tehnicianul nu s-a grăbit şi să semneze actele prin care să se consemneze ”definitiv” ruptura.

Chiar şi managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica, recunoştea că nu exista un acord de încetare a raporturilor contractuale cu Leo Strizu, pe 4 martie.

”(Silviu Tudor Samuilă: Până la urmă îşi prezintă demisia?) L-a sunat pe Vali (n.r. Argăseală) că şi-o prezintă. (n.r. - Revine la echipa a doua?) Eee, revine la echipa a 14-a! Nu mai revine nicăieri. A zis că stă acasă”, a declarat Meme Stoica la Orange Sport.

Leo Strizu şi-a semnat demisia încă din 3 martie

Cu toate acestea, prosport.ro a intrat în posesia unui act, semnat de preşedinte Valeriu Argăseală şi antrenorul Leo Strizu, încă de pe 3 martie.

Părţile cad de acord ca, începând cu data de 04.04.2023, încetează contractul de activitate încheiat şi înregistrat cu nr. 1402/23.08.2022 în registrul Clubului FCSB şi la Federaţia Română de Fotbal sub nr. 4299/24.08.2022 şi că nu mai au nicio pretenţie una faţă de cealaltă, odată cu încetarea acestui contract.

Prezentul Act Adiţional a fost încheiat, astăzi, 03.03.2023, în 3 (trei) exemplare originale, câte unul pentru fiecare parte contractantă şi unul pentru Liga Profesionistă de Fotbal/ Federaţia Română de Fotbal”, se anunţă în acel act.

Actele au fost semnate de câteva zile. Eu au şi depus dosarul la FRF. Nu voi mai discuta de niciun angajat din acest club”, a declarat Leo Strizu, conform sursei citate.

Afla mai multe despre: leo strizugigi becalimihai stoica 

viewscnt
Articole similare