Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia FCSB-ului după escapada lui Omrani. Ce riscă jucătorul care se ”trata” în club după accidentare | EXCLUSIV

Reacţia FCSB-ului după escapada lui Omrani. Ce riscă jucătorul care se ”trata” în club după accidentare | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Billel Omrani (29 de ani) a petrecut într-un club de noapte din Capitală la sfârşitul săptămânii trecute, deşi este accidentat, iar Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a comentat ipostaza în care a fost zărit atacantul algerian născut în Franţa.

Billel Omrani s-a accidentat în partida câştigată de FCSB cu Petrolul Ploieşti (4-1), la începutul lunii.

Problema medicală îl ţine pe jucător departe de teren o perioadă bună de timp. Dar nu şi de cluburile de noapte.

Recent, deşi este accidentat, Omrani a fost surprins petrecând într-un club din Bucureşti, alături de iubită şi de un grup de prieteni, două seri la rând, la sfârşitul săptămânii trecute.

Reacţia FCSB-ului după escapada lui Omrani. Ce riscă jucătorul care se ”trata” în club după accidentare | EXCLUSIV

Chestionat cu privire la acest subiect, Mihai Stoica, prezent în studioul Orange Sport, a lăsat de înţeles faptul că imaginile respective pot fi ”fake”-uri, deoarece jucătorul ar fi putut fi în club la o altă oră, într-o altă zi.

Oficialul vicecampioanei României a precizat că Omrani nu va fi penalizat financiar de către club întrucât respectiva ieşire era în timpul său liber.

”Doar că pozele nu au timer, noi nu ştim... El e liber să iasă în oraş. E singur în Bucureşti. Ştiu eu la ce oră se întâmplă asta?

Locul ăla putea fi plin şi acum trei săptămâni, că se minte atât de mult. Pot spune cât se poate minţi în ce mă priveşte. Oricine poate acum să vină să spune orice despre oricine. 

E chiar ultima problemă din momentul ăsta. El revine în câteva săptămâni. Ar fi o problemă să piardă seri, dar cea mai mare problemă ar fi să nu vină la program, iar el a fost liber ieri şi alaltăieri.

Nu am de unde şti ce se întâmplă. Să mă duc la camerele de supraveghere? Omrani, nu, nu va lua amendă, din moment ce era liber”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

În acest sezon al Superligii, Billel Omrani a bifat 16 meciuri, 2 goluri şi 2 pase decisive la FCSB.

Mihai Stoica, despre accidentarea lui Omrani

”Omrani are o întindere pe care a suferit-o în meciul cu Petrolul. A vrut să arate în 20 de minute cât alţii în 90 şi s-a accidentat. 

S-a schimbat în bine, e pe drumul ce bun. Vrea să demonsteze şi e foarte serios. S-a accidentat şi stă cam trei, patru săptămâni. La începutul play-off-ului o să fie”, afirma oficialul FCSB-ului.

Afla mai multe despre: fcsbomrani 

viewscnt
Articole similare