Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizia în cazul Sepsi - U Craiova 1948 stârneşte în continuare polemici. ”Nu au existat influenţe politice”/ ”De ce excludem asta?” | EXCLUSIV

Decizia în cazul Sepsi - U Craiova 1948 stârneşte în continuare polemici. ”Nu au existat influenţe politice”/ ”De ce excludem asta?” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica (57 de ani), consideră că nu a existat nicio influenţă din exterior asupra Comisiei de Recurs a FRF, care a decis rejucarea partidei Sepsi - U Craiova 1948.

Mihai Stoica  laudă decizia Comisie de Recurs în cazul partidei Sepsi - U Craiova 1948

Mihai Stoica este de părere că cele două Comisii care au analizat speţa, Comisia de Disciplină şi Comisia de Recurs, au demonstrat că au fost independente una faţă de cealaltă şi că nu au făcut front comun unei idei care, în opinia sa, făcea un mare deserviciu fotbalului românesc.

Conducătorul ”roş-albaştrilor” a scos în evidenţă că cele două Comisii s-au comportat astfel încât să nu răspundă niciunui fel de influenţe şi au analizat situaţia punctual, obiectiv.

Nu mă aşteptam să se schimbe decizia Comisie de Disciplină. Asta înseamnă, cel puţin cum văd eu lucrurile, că nu există influenţe dinspre FRF sau a clasei politice asupra Comisiilor. O Comisie a văzut într-un fel, cea mai importantă Comisie a văzut altfel.

Asta mă face să cred că există independenţă. În trecut, nu prea am observat. Mi se părea că se dă o direcţie şi se merge în sensul ăla.

(Dan Udrea: Putem să ne gândim că au existat influenţe politice pentru acest verdict. De ce excludem asta?) Pentru că nu pot să le văd numai negru. Oricum zona este gri, dar eu văd ceva foarte bun din toată treaba asta - că s-a dat o decizie ca meritul sportiv să primeze. Ceea ce este extrem de important în opinia mea”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: dan udreamihai stoicasepsiu craiova 

viewscnt
Articole similare