Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cristiano Ronaldo a făcut o criză de nervi la ultimul meci al lui Al Nassr

VIDEO | Cristiano Ronaldo a făcut o criză de nervi la ultimul meci al lui Al Nassr

Fotbal

Comentarii

Cristiano Ronaldo (38 de ani) a fost titular în ultima partidă oficială disputată de Al Nassr, marţi, împotriva celor de la Abha, în Cupa Regelui Arabiei Saudite.

Al Nassr s-a impus cu 3-1(2-0) împotriva celor de la Abha, în faţa sferturilor de finală ale Cupei Regelui Arabiei Saudite, însă portughezul Cristiano Ronaldo nu s-a lipit de gol.

  • Reuşitele victoriei au fost semnate de Sami Al Najei (min. 1), Abdullah Al Khaibari (min. 21) şi Mohammed Maran (min. 49).

Cristiano Ronaldo, un car de nervi la meciul cu Abha

Starul portughez a fost protagonistul unui moment tensionat, cu doar câteva secunde înaintea ultimului fluier al primei reprize.

După o fază de atac a adversarilor, mingea a fost recuperată de către jucătorii de la Al Nassr, care s-au lansat furibund pe contraatac, prin Cristiano Ronaldo.

Numai că arbitrul partidei a decis să nu mai lase şi acea fază să se joace, aşa că a fluierat finalul primului act, spre nemulţumirea lui Ronaldo.

Lusitanul a luat mingea în braţe, a degajat-o puternic, a gesticulat şi a înjurat de zor. ”Centralul” nu a avut de ales şi a trebuit să-i acorde atacantului cartonaşul galben.

  • În minutul 87, Cristiano Ronaldo a fost înlocuit.

 

Cristiano Ronaldo a ajuns la al treilea meci consecutiv fără gol marcat pentru Al Nassr, iar acest lucru îşi pune amprenta asupra orgoliului fotbalistului.

Portughezul va avea ocazia de a marca în semifinalele Cupei Regelui Arabiei Saudite, acolo unde Al Nassr o va întâlni pe Al Wehda.

  • În cea de-a doua semifinală, Al-Ittihad va da piept cu câştigătoarea dintr Al-Fateh şi Al-Hilal.

Afla mai multe despre: al nassrcristiano ronaldoabhaarabia saudita 

viewscnt
Articole similare