Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce se întâmplă cu Alexandru Maxim din vară. Anunţul antrenorului lui Gaziantep

Ce se întâmplă cu Alexandru Maxim din vară. Anunţul antrenorului lui Gaziantep

Fotbal

Comentarii

Alexandru Maxim (32 de ani) a fost împrumutat de Gaziantep la Beşiktaş, în această iarnă, după ce echipa s-a retras din campionat din pricina cutremurelor devastatoare ce au lovit Turcia, în urmă cu câteva luni.

Alexandru Maxim a bifat primele sale două prezenţe la Beşiktaş, în campionat, la începutul lunii martie. A prins ultimele 5 minute ale meciului cu Ankaragucu (2-1) şi ultimele 20 de minute în partida cu Basaksehir (2-0).

  • În acest moment, după 24 de runde, Beşiktaş este pe locul 3, cu 46 de puncte, fiind depăşită de Galatasaray - 60 de puncte, şi Fenerbahce - 51 de puncte.

Alexandru Maxim se întoarce la Gaziantep

Erol Bulut a demisionat din funcţia de antrenor principal al celor de la Gaziantep, iar de echipă, în lipsa sa, se ocupă Erdal Guneş, în postura de antrenor interimar.

Tehnicianul lui Gaziantep a menţionat faptul că, în contractul de împrumut al lui Alexandru Maxim, nu există nicio clauză care să impună un transfer definitiv sau să ofere această oportunitate, din vară.

Aşadar, Alexandru Maxim se va întoarce la Gaziantep în câteva luni şi îşi va relua statutul de jucător exponenţial. În momentul de faţă, la Beşiktaş, fotbalistul român este considerat un fotbalist util pentru finalurile jocurilor.

  • 3,2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Maxim, conform transfermarkt.de.

Maxim este un jucător de înaltă calitate, iar caracterul său în afara terenului este grozav. Sunt foarte fericit să-l cunosc, să am ocazia să lucrez cu el. Maxim este jucătorul nostru.

Cred că Maxim este un jucător care merită ceva mai mult. Maxim va contribui cu siguranţă la Beşiktaş. Contractul lui nu are opţiune de cumpărare verbală sau scrisă. Maxim va fi alături de noi în sezonul viitor”, a declarat Erdal Guneş, conform presei din Turcia.

Cutremurul din Turcia şi Siria a făcut peste 12.000 de victime

Printre persoanele ce şi-au pierdut viaţa, se numără şi Eyup Turkaslan, fostul elev al lui Marius Şumudică. Cei doi au colaborat, în perioada în care Şumudică a fost antrenorul lui Yeni Malatyaspor. Seismul a avut o magnitudine de 7,8 pe scara Richter şi a fost cel mai mare cutremur din istorie.

Afla mai multe despre: gaziantepmaximbesiktasturcia 

viewscnt
Articole similare