Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu, despre fuziunea U Craiova 1948 - Universitatea Craiova. Când s-ar putea ajunge la un singur club: "Probabil că atunci"

Adrian Mititelu, despre fuziunea U Craiova 1948 - Universitatea Craiova. Când s-ar putea ajunge la un singur club: "Probabil că atunci"
Comentarii

Acţionarul de la U Craiova 1948, Adrian Mititelu, a fost întrebat dacă exista posibilitatea ca în oraş să existe un singur club puternic sau fuziunea cu Universitatea Craiova. Afaceristul crede că un scenariu ar fi posibil peste "şase, şapte, 10 ani".

Adrian Mititelu nu vede finalul rivalităţii U Craiova 1948 - Universitatea Craiova, dar ştie când ar putea fi o singură echipă în oraş

Cu Universitatea Craiova dezafiliată acum un deceniu, Adrian Mititelu a revenit în prima ligă şi are în continuare ambiţii privind echipa pe care o controlează. Afaceristul a investit milioane de euro în ultimii ani, pentru a-şi duce echipa înapoi în vârful fotbalului românesc, şi crede că va câştiga alte procese privind clubul. 

De asemenea, Adrian Mititelu a fost întrebat dacă vede o posibilă fuziune între U Craiova 1948 şi Universitatea Craiova sau măcar posibilitatea unei singure echipe care să reprezinte oraşul. 

"Mă mai întreabă unul altul. Ce să zic... E puţin probabil că se va întâmpla lucrul ăsta, că sunt doi vlăstari care au plecat pe drumuri duferite. E adevărat că 80% din bazinul de suporteri e comun, suntem într-o situaţie nemaiîntâlnită. Să zicem că ei au 1-1.500 de fanatici, noi avem vreo 3-4.000 de fanatici, iar în rest avem un bazin de 15-20.000 împreună. Ei au inaugurat stadionul nou, au făcut echipă bună, noi am lipsit şi au mai uitat de noi. 

Dar noi am revenit şi părerea mea e că avem o echipă mai bună decât a lor şi am atras atenţia. Aceste date indică faptul că ar fi potrivită o astfel de mutare, dar nu se va putea face acum, pentru că ştiţi de ce nu se poate face. 

Noi încă suntem în conflict. Consider că voi câştiga aceste abuzuri împotriva mea, atât civil, cât şi mărcile din instanţă. Există grupuri extremeiste care nu mă vor pe mine sau fuziunea cu ei. 

Probabil că peste şase, şapte, 10 ani, în funcţie de ce face una sau alta, dar echipa noastră merge înainte. 

Am intrat în joc, am pierdut mulţi bani, a suferit familia mea, dar nu pot da înapoi acum. Pe termen mediu şi lung echipa asta va fi puternică. Dacă nu era criza asta, mai ales în imobiliare, eram o forţă acum", a declarat Adrian Mititelu, pentru Fotbal Club Universitatea 1948. 

În timp ce Universitatea Craiova s-a calificat matematic în play-off-ul Superligii cu etape bune înainte de finalul sezonului regulat, U Craiova 1948 va juca în deplasare cu Sepsi Sfântu Gheorghe, joi, de la 21:00, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, pentru ultimul loc de play-off. 

Afla mai multe despre: adrian mititeluuniversitatea craiovau craiova 1948mihai rotaru 

viewscnt
Articole similare