Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Erling Haaland a ajuns la cota 33 în Liga Campionilor! I-a depăşit pe Robben, Rooney, Kaka, Trezeguet, Kluivert sau Eto`o

Erling Haaland a ajuns la cota 33 în Liga Campionilor! I-a depăşit pe Robben, Rooney, Kaka, Trezeguet, Kluivert sau Eto`o
Comentarii

Erling Haaland a marcat cinci goluri, marţi seară, împotriva celor de la RB Leipzig, în returul optimilor de finală din Liga Campionilor.

  • Cele cinci goluri ale norvegianului au fost reuşite în minutele 20 - din penalty, 22, 45+2, 54 şi 58.

Erling Haaland, de neoprit

În urma acestei performanţe, Erling Haaland a făcut un salt impresionant, de la 28 de goluri, la 33 de goluri şi a lăsat în urmă jucători legendari.

Cu prima reuşită, Erling Haaland i-a depăşit pe Ryan Giggs, Edin Dzeko şi Jean-Pierre Papin, şi i-a egalat pe David Trezeguet, Roy Makaay şi Patrick Kluivert.

După golul doi, Haland intra într-o nouă companie selectă - cu 30 de goluri - Samuel Etoo, Antoine Griezmann, Wayne Rooney, Kaka şi Francisco Gento.

Toţi aceşti legendari fotbalişti au fost lăsaţi în spate după cel de-al treilea gol. Norvegianul a ajuns la cota 31 şi se află la egalitate cu olandezul Arjen Rooben, un alt fotbalist de legendă.

Egalitatea cu Robben a ţinut foarte puţin. În cea de-a doua repriză, Haaland a marcat golurile cu numerele 32 şi 33. 

  • În acest moment, cu 33 de goluri, Erling Haaland se află pe locul 23 în istoria marcatorilor din Liga Campionilor, la egalitate cu Fernando Morientes.

Aşadar, Erling Haaland îşi croieşte un drum strălucitor printre legendele fotbalului mondial. Are doar 22 de ani şi 25 de partide în Liga Campionilor. Va putea să-i egaleze pe Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo?

TOP 10 marcatori all-time

  1. Cristiano Ronaldo - 140 
  2. Lionel Messi - 129
  3. Robert Lewandowski - 91
  4. Karim Benzema - 88
  5. Raul - 71
  6. Ruud van Nistelrooy - 56
  7. Thomas Muller - 53
  8. Thierry Henry - 50
  9. Alfredo Di Stefano - 49
  10. Andriy Shevcenko şi Zlatan Ibrahimovic - 48

Afla mai multe despre: haalandleipzigcity 

viewscnt
Articole similare