Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Carlo Ancelotti a anunţat dacă Benzema va fi pe teren pentru returul din Champions League cu Liverpool: "Este temeinic, supramotivat"

Carlo Ancelotti a anunţat dacă Benzema va fi pe teren pentru returul din Champions League cu Liverpool: "Este temeinic, supramotivat"
Comentarii

Atacantul Karim Benzema, absent la meciul din acest weekend, va fi „100%” pregătit pentru meciul cu Liverpool, de miercuri, din Liga Campionilor, a declarat antrenorul formaţiei Real Madrid, Carlo Ancelotti.

Benzema va fi sută la sută apt pentru meciul cu Liverpool, anunţă Ancelotti

„Este bine. Miercuri, va fi la 100%. S-a întors pentru antrenamentul colectiv duminică şi mai făcuse câteva şedinţe înainte. Este temeinic, supramotivat. Pentru Karim, pentru club, este o competiţie foarte importantă”, a subliniat, marţi, Ancelotti.

Tehnicianul italian a preferat să nu discute despre relaţia atacantului său cu selecţionerul Franţei, Didier Deschamps, după o nouă tensiune în jurul condiţiilor plecării lui Benzema din Qatar, chiar înainte de Cupa Mondială 2022. ."Este o chestiune personală. Îi respect foarte mult pe amândoi, Didier Deschamps a jucat şi pentru mine. Dar este un subiect despre care Karim nu vorbeşte deloc, aşa că nu cred că îl afectează, deloc”, a spus Ancelotti.

Meciul Real Madrid - Liverpool, din returul optimilor Ligii Campionilor, va avea loc, miercuri, de la ora 22.00. În tur, madrilenii s-au impus, scor 5-2.

Afla mai multe despre: carlo ancelottireal madrid liverpool 

viewscnt
Articole similare