Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Balaj îl contrazice pe Giovanni Becali: ”Krasniqi valorează mai mult de patru milioane de euro”

Cristi Balaj îl contrazice pe Giovanni Becali: ”Krasniqi valorează mai mult de patru milioane de euro”

Fotbal

Comentarii

Preşedintele celor de la CFR Cluj, Cristi Balaj (51 de ani), nu este de acord cu afirmaţia lui Giovanni Becali, care-l plasează pe Ermal Krasniqi în jurul a patru milioane de euro.

În opinia fostului arbitru, Ermal Krasniqi este un jucător pentru care CFR Cluj va putea obţine mai mult de patru milioane de euro, aşa cum a apreciat fostul impresar Giovanni Becali.

CFR Cluj vrea mai mult de patru milioane de euro pentru Krasniqi

Adus în iarnă, din Kosovo, de la Ballkani, în schimbul a 200.000 de euro, Ermal Krasniqi este una dintre revelaţiile actualului sezon al Superligii.

  • 9 meciuri, 4 goluri şi o pasă de gol a reuşit Ermal Krasniqi pentru CFR Cluj, în Superligă, până acum.

În urma evoluţiilor sale, fotbalistul a ajuns pe radarul mai multor formaţii europene, iar în vară ar putea schimba din nou campionatul.

Chiar dacă cota sa actuală este de doar 375.000 de euro, conform transfermarkt.de, CFR Cluj doreşte să obţină de cel puţin 10 ori mai mulţi bani.

Cristi Balaj nu este de acord cu Giovanni Becali

Giovanni Becali a recunoscut, într-un interviu acordat celor de la fanatik.ro, că firma de impresariat pe care o deţine lucrează la un eventual transfer al lui Ermal Krasniqi.

În acelaşi timp, fostul impresar este de părere că fotbalistul kosovar s-ar putea vinde cu aproximativ patru milioane de euro, însă Cristi Balaj nu este de acord.

Când vine vorba de transferuri, de jucători care pleacă, eu nu sunt adeptul în a mă hazarda şi a stabili preţul. Din punctul meu de vedere, preţul e stabilit de cerere şi de ofertă. Cunoscând calitatea acestui jucător, eu consider că valorează mult mai mult de atât”, a declarat Cristi Balaj, conform sport.ro.

Afla mai multe despre: krasniqibalajgiovanni becali 

viewscnt
Articole similare