Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Verdictul lui Cristi Balaj în cazul luptei la titlu: ”Nu am spus că CFR e favorită” | EXCLUSIV

Verdictul lui Cristi Balaj în cazul luptei la titlu: ”Nu am spus că CFR e favorită” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

După rezultatetele din prima etapă, Farul Constanţa a reuşit să se depărteze, cel puţin temporar, de urmăritoarea, în condiţiile în care a fost singura echipă din play-off care a reuşit să câştige. Totuşi, în opinia lui Cristi Balaj, orice echipă din top 5 mai poate cuceri campionatul.

Cea mai interesantă ediţie a play-off-ului de la schimbarea sistemului până acum a debutat în week-end-ul trecut, iar rezultatele din prima rundă o avantajează clar pe Farul.

CFR Cluj a beneficiat de înjumătăţirea favorabilă, astfel că se afla la egalitate de puncte cu liderul la începutul play-off-ului, dar acum s-a depărtat la două puncte de dobrogeni.

Dacă se clasează la egalitate de puncte la final, indiferent de rezultatele directe, Farul va ”lua faţa” campioanei, datorită înjumătăţirii favorabile a acesteia de la finalul sezonului regular.

”Nu am spus că CFR e favorită”

În acest context, chiar şi un punct poate cântări enorm pentru formaţia pregătită de Gică Hagi, iar, după victoria cu Sepsi, ”marinarii” îşi pot permite să facă cel puţin un pas greşit în celelalte nouă meciuri.

Giuleştenii au ajuns la rândul lor la opt puncte de lider, Universitatea Craiova la şapte, iar FCSB la cinci, vicecampioana fiind singura cealaltă echipă din play-off, pe lângă CFR, care a încheiat sezonul regular cu număr impar de puncte.

Chiar şi după prima etapă a play-off-ului însă, Cristi Balaj este de părere că oricare dintre cele cinci formaţii ar putea să pună mâinile pe trofeul Superligii la finalul acestei stagiuni.

Verdictul lui Cristi Balaj în cazul luptei la titlu

În direct la Orange Sport, oficialul campioanei a dezvăluit că nu consideră că CFR Cluj este favorită la câştigarea campionatului, ci că şansele sunt împărţite momentan, dacă nu egale.

Eu nu am spus că CFR e favorită la titlu. Am spus că cinci echipe au şanse în acest moment de a câştiga campionatul”, a declarat Cristi Balaj, la Orange Sport.

În următoarea etapă din play-off, Rapid va primi vizita Farului, Universitatea Craiova se va duela cu CFR Cluj, pe Ion Oblemenco, în timp ce FCSB va face deplasarea la Sfântu Gheorghe, pentru a o înfrunta pe Sepsi.

Toate partidele din play-off, cât şi cele din play-out, vor fi, în direct, pe Orange Sport 1 şi Orangeport.ro.

Afla mai multe despre: cristi balaj 

viewscnt
Articole similare