Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fost antrenor din Superligă, făcut praf de finanţator după despărţire: ”Lasă echipa să se ducă în cap, cum să o las pe mâna lui?”

Fost antrenor din Superligă, făcut praf de finanţator după despărţire: ”Lasă echipa să se ducă în cap, cum să o las pe mâna lui?”

FC Argeș

Comentarii

Plecat de la FC Argeş la scurt timp după Marius Croitoru (42 de ani), Constantin Schumacher (46 de ani) l-a învinuit pe Viorel Tudose pentru despărţirea sa de clubul din Trivale. Finanţatorul l-a făcut acum praf pe fostul antrenor al echipei.

Marius Croitoru a rezistat doar 10 meciuri pe banca tehnică a lui FC Argeş, după ce a reuşit să câştige un singur joc, la debut, împotriva UTA-ei Arad.

Constantin Schumacher, antrenorul principal din acte, se aştepta să i se propună să preia echipa, dar acestuia i s-a oferit doar un post de secund, astfel că a părăsit clubul.

”Lasă echipa să se ducă în cap. Cum să las FC Argeş pe mâna lui?”

După desprăţire, acesta l-a acuzat pe finanţatorul Viorel Tudose că s-a opus numirii sale ca tehnician, informaţie confirmată de patronul Getica 95.

Tudose l-a făcut praf pe Schumacher şi a recunoscut că nu şi-ar fi dat acordul ca acesta să preia echipa, considerând că nu are afectiunea faţă de FC Argeş pe care pretinde că o are.

Schumacher, făcut praf de Tudose după despărţirea de FC Argeş

Am văzut şi eu declaraţiile lui Schumacher împotriva mea, că vezi Doamne el şi-a rupt picioarele pentru FC Argeş, iar eu am făcut ce am făcut împotriva lui şi m-am opus ca el să preia echipa.

Păi domnul Schumacher crede oare că acum FC Argeş e spital pentru recuperarea picioarelor? Ce suntem noi aici? Foarte bine că a ajutat FC Argeş când a fost la noi, dar să nu se mai dea mare piteştean cu mine că nu ţine.

Atât de mult iubeşte el FC Argeş de ascultă imnul Rapidului şi îşi creşte copilul în spiritul acestei echipe. Aşa că hai să o lăsăm mai moale că iubirea asta de FC Argeş. Dar domnul Schumacher a uitat oare că el ne-a lăsat la greu şi a plecat acum câţiva ani la Petrolul Ploieşti?

Apropo de iubirea asta a lui de mare vultur violet şi de sacrificiile pe care susţine că le-a făcut pentru noi.  Ei bine, uite că eu nu am uitat cum ne-a lăsat el pe noi pentru Petrolul. Şi m-a deranjat şi o altă chestie la el.

După plecarea lui Croitoru, s-a dus şi a vorbit că el ştia şi observase că Marius Croitoru nu face treaba cum trebuie, dar de ce nu a venit la noi la Consiliu să ne spună treburile astea?

Adică tu ştii că nu merg lucrurile bine, dar nu ne spui nimic? Adică tu laşi echipa să se ducă în cap şi apoi crezi că te las eu pe tine să preiei echipa? Păi cum să las eu FC Argeş pe mâna unui asemnea om?”, a declarat Viorel Tudose, pentru Prosport.

Afla mai multe despre: constantin schumacher 

viewscnt
Articole similare