Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Iosif vede o posibilă surpriză în lupta pentru câştigarea Superligii: ”Ei spun că vor cupele europene, dar eu cred că se pot gândi la titlu” | EXCLUSIV

Mihai Iosif vede o posibilă surpriză în lupta pentru câştigarea Superligii: ”Ei spun că vor cupele europene, dar eu cred că se pot gândi la titlu” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, Mihai Iosif (48 de ani) a vorbit despre lupta pentru câştigarea Superligii şi a dezvăluit că vede o posibilă surpriză în aceasta. În opinia fostului antrenor al Rapidului, giuleştenii ar trebui să spere la titlu, chiar şi de la opt puncte distanţă de Farul.

După ce a intrat în play-off la o distanţă de şase puncte de liderul Farul Constanţa, Rapid s-a depărtat la opt după prima etapă, în urma remizei cu CFR Cluj.

Ce este considerat de giuleşteni un rezultat bun în Gruia tot nu este de ajuns pentru a menţine diferenţa de echipa pregătită de Gică Hagi, într-un play-off extrem de strâns.

 ”Ei spun că vor cupele europene, dar eu cred că se pot gândi la titlu”

Totuşi, în următoarea rundă, Rapid va primi vizita liderului în Giuleşti, iar o victorie ar micşora diferenţa dintre primul loc şi al cincilea la numai cinci puncte!

Formaţia pregătită de Adi Mutu ar putea relansa cu adevărat lupta pentru campionat, iar Mihai Iosif este de părere că giuleştenii chiar ar trebui să se gândească la titlu.

Fostul antrenor al Rapidului, tocmai rămas liber de contract, după despărţirea de Minaur Baia Mare, a fost invitat în studioul Orange Sport şi a vorbit despre lupta la titlu.

În opinia lui Iosif, fosta sa echipă ar trebui să spere la mult mai mult decât locul cinci, chiar să se gândească la campionat, mai ales după prestaţia din meciul cu CFR, pe care ar fi meritat să îl câştige.

Mihai Iosif vede o posibilă surpriză în lupta pentru câştigarea Superligii

Ultimul meci, cu CFR, au făcut un meci bun, cred că meritatu sa câştige. Toate echipele cred că au şanse la titlu. (n.r. Rapid e mai sus sau mai jos de unde ar trebui să fie?) Sunt cel puţin unde ar trebui să fie.

Ei spun că vor cupele europene, eu cred că se pot gândi la titlu, ăsta e punctul meu de vedere, au şanse poate mai mici, dar când joacă pe Giuleşti, au un avantaj.

Poate doar Sespi cu mici şanse la titlu, dar celelalte cinci cred că sunt îndreptăţite să se gândească”, a declarat Mihai Iosif, la Orange Sport.

 

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare