Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţie care va deranja! Dorinel Munteanu a intervenit în scandalul Hagi / Iordănescu şi a dezvăluit cum ar fi procedat în privinţa lui Ianis | EXCLUSIV

Declaraţie care va deranja! Dorinel Munteanu a intervenit în scandalul Hagi / Iordănescu şi a dezvăluit cum ar fi procedat în privinţa lui Ianis | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Ianis Hagi (24 de ani) nu a ratat doar convocarea la echipa naţională, ci a fost omis de Edio Iordănescu (44 de ani) şi de pe lista preliminară de stranieri, decizie care a declanşat conflictul dintre selecţioner şi ”Regele” Gică Hagi (58 de ani).

Ianis Hagi a suferit o accidentare foarte gravă la genunchi în ianuarie 2022, din cauza căreia a fost nevoit să se opereze şi obligat să stea pe bară mai bine de un an.

Acesta a revenit pe gazon la începutul acestui an, dar nu a prins foarte multe minute în tricoul lui Rangers, motiv pentru care nu a fost inclus pe lista preliminară de convocări pentru naţională.

”E un jucător important”

Decizia lui Edi Iordănescu l-a revoltat pe Gică Hagi, care i-a transmis selecţionerului că omiterea fiului său arată că, de fapt, nu îl vede ca un jucător de bază.

”Regele” l-a folosit ca exemplu chiar pe unul dintre foştii săi jucători, Alexi Pitu, care fusese inclus pe lista preliminară, deşi nu prinsese foarte multe minute la Bordeaux.

Gică Hagi a fost, în general, contrazis, în contextul în care faptul că Ianis Hagi ar fi fost inclus pe acea listă putea să nu însemne, în cele din urmă, nimic.

Într-un interviu pentru Orange Sport, Dorinel Munteanu a vorbit despre decizia selecionerului şi i-a dat dreptate fostului său coechipier.

Cum ar fi procedat Dorinel Munteanu în privinţa lui Ianis Hagi

În opinia antrenorului de la Oţelul Galaţi, Ianis Hagi ar fi trebuit să se afle cel puţin pe lista preliminară, pentru a i se arăta că are parte de susţinerea celor din stafful echipei naţionale.

Munteanu consideră că fiul ”Regelui” este deja un jucător important în vestiarul echipei naţionale, care va redeveni de bază în viitor.

Ianis Hagi e un jucător important pentru echipa naţională... pentru greutatea vestiarului. Dacă te bazezi pe el, trebuie să îl susţii... şi cu o convocare ar trebui să îl susţii. În cei 20 sau 25, ar fi trebuit să fie Ianis Hagi”, a declarat Dorinel Munteanu, pentru Orange Sport.

Ianis Hagi nu a mai îmbrăcat tricoul României din noiembrie 2021, când naţionala câştiga cu Liechtenstein, dar rata calificarea la barajul pentru Campionatul Mondial.

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare