Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu poţi în halul ăsta, nu ai cum, dacă vrei să joci”. Panduru a desfiinţat un fotbalist al Rapidului după remiza cu CFR | EXCLUSIV

”Nu poţi în halul ăsta, nu ai cum, dacă vrei să joci”. Panduru a desfiinţat un fotbalist al Rapidului după remiza cu CFR | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, în cadrul emisiunii Minutul 91, Basarab Panduru a analizat, alături de Viorel Moldovan, fazele importante din CFR Cluj - Rapid 2-2 şi l-a desfiinţat pe unul dintre jucătorii pregătiţi pe Adi Mutu pentru o ratare monumentală.

În ultimul meci din prima etapă a play-off-ului, Rapid a reuşit să obţină o remiză muncită împotriva CFR-ului, însă ar fi putut chiar să plece din Gruia cu toate punctele.

Lăsând la o parte golul anulat extrem de controversat campioanei, giuleştenii au ratat două ocazii monumentale de a marca, una înaintea reuştei lui Maglica şi alta după.

Reponsabil pentru cea de după a fost Alex Ioniţă, care a fost la rândul său făcut praf de experţii Orange Sport, în special pentru atitudinea sa de la meciul cu CFR.

”Nu poţi în halul ăsta, nu ai cum, dacă vrei să joci”

La primul ”incident”, un alt fost jucător al campioanei, Vali Costache, a irosit o oportunitate cum rar se iveşte, într-un context foarte special pentru el.

Utilizat des de Dan Petrescu atunci când îndeplinea criteriul de vârstă, Costache şi-a pierdut locul la CFR după ce a avansat în ani, iar în vara lui 2022 a fost vândut la Rapid.

Până acum, Costache nu a dat randamentul dorit, dar i s-a ivit şansa de a marca primul gol pentru giuleşteni, chiar împotriva fostei echipe, dar acesta a ratat incredibil.

Viorel Moldovan a afirmat, în direct la Orange Sport, că juătorul ar fi trebuit să înscrie, în timp ce Panduru l-a desfiinţat pentru faptul că a putut irosi o astfel de oportunitate.

Panduru l-a desfiinţat pe Costache după ratarea din CFR - Rapid

Moldovan: La ratarea lui Costache... el trebuia să atace mingea, el a aşteptat. aşteaptă prea mult, trebuie să atace mingea, să acopere, să pună piciorul de sprijin, stângul, foarte bine şi să se lase pe ea, să o acopere bine. Dar el o aşteaptă, se pregăteşte, stă prea mult şi până s-a pregătit, deja...

Panduru: La câtă pregătire face, zici <<gata, se duce în poartă, să vezi ce gol dă>>...

Moldovan: O loveşte cu călcâiul. Ok, se întâmplă, îmi pare rău pentru el, dar trebuie săă dai gol aici.

Panduru: Şi mie îmi pare rău, dar nu poţi în halul ăsta să dai, nu ai cum, dacă vrei să joci.

Moldovan: Sunt puncte importante puse în joc, mai ales împotriva CFR-ului... astfel de situaţii.

Afla mai multe despre: valentin costache 

viewscnt
Articole similare