Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valentin Costache, marcat de perioada petrecută la CFR: ”Îţi vine să o iei pe străzi de nebun. Nu mai înţelegi nimic din fotbal!”

Valentin Costache, marcat de perioada petrecută la CFR: ”Îţi vine să o iei pe străzi de nebun. Nu mai înţelegi nimic din fotbal!”

CFR Cluj

Comentarii

După 4 ani şi jumătate la CFR, Valentin Costache a plecat la Rapid, pentru a fi antrenat de Adi Mutu.

Rapid a intrat într-o nouă eră după ce Dan Şucu a devenit investitor la Rapid, iar echipa din Giuleşti a făcut mai multe mutări în această vară şi va încerca să atace locurile care asigură prezenţa în play-off-ul Ligii 1. 

Valentin Costache este unul dintre jucătorii în care Mutu îşi pune mari speranţe. Ei au mai lucrat în trecut la Dinamo, dar şi la naţionala de tineret. Costache nu a mai jucat în ultima vreme sub comanda lui Dan Petrescu. 

Fotbalistul a fost întrebat despre perioada pe care a petrecut-o la CFR. El a fost foarte dezamăgit de faptul că antrenorul ardelenilor nu apela la serviciile sale. 

”Îţi vine să o iei pe străzi de nebun. Nu mai înţelegi nimic din fotbal!”

”(n.r. dacă se gândeşte la echipa naţională) Staţi să joc, n-am mai jucat de trei luni, nici n-am semnat bine, ce echipă naţională. Când nu joci e oribil, e cel mai urât lucru. Îţi vine să o iei pe străzi de nebun. Nu mai înţelegi nimic din fotbal. Nu mai vreau să mă gândesc la ce a fost acolo”, a declarat Costache, citat de AS.ro.

Afla mai multe despre: rapid-cfr-costache 

viewscnt
Articole similare