Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutu şi-ar fi pierdut încrederea într-un jucător de la Rapid. Fotbalistul, făcut praf după remiza cu CFR: ”Puteai să nu stai pe bancă meciul viitor” | EXCLUSIV

Mutu şi-ar fi pierdut încrederea într-un jucător de la Rapid. Fotbalistul, făcut praf după remiza cu CFR: ”Puteai să nu stai pe bancă meciul viitor” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

În prima etapă din play-off, Rapid a reuşit să obţină o remiză îmmpotriva campioanei CFR Cluj, în urma unui meci marcat de controverse şi de şanse imense ratate. Un fotbalist al giuleştenilor a fost făcut praf pentru prestaţia din Gruia.

După ce a fost anulat extrem de controversat golul marcat de Maglica în prelungirile partidei din prima etapă, Rapid a avut şansa de a da lovitura la cealaltă poartă.

Oaspeţţii s-au ”strecurat” prin apărarea campioanei, iar Alex Ioniţă a primit o pasă perfectă în careu, din care ar fi trebuit să înscrie fără probleme.

”Şi-a pierdut antrenorul încrederea în el, a jucat, a avut şanse şi nu le-a folosit”

Doar că decarul giuleştean, trimis în teren de abia în prelungiri, a luftat, iar balonul a sărit la Dugandzic, care nu a reuşit să îl controleze la timp şi să înscrie.

În cadrul emisiunii Minutul 91, Viorel Moldovan şi Basarab Panduru l-au făcut praf pe jucător nu doar pentru execuţia sa ratată, ci şi pentru declinul său din ultima perioadă şi, mai ales, pentru atitudinea arătată atunci când a intrat pe teren împotriva CFR-ului.

Moldovan a sugerat că jucătorul a ajuns să prindă doar câteva minute pe final e meci chiar pentru că a pierdut încrederea lui Adi Mutu, după o serie de prestaţii mai modeste.

Ioniţă făcut praf după remiza cu CFR

Panduru: Ce face Ioniţă? Aia e...

Moldovan: Ioniţă, în loc să pun piciorul de sprijin stângul şi să dea cu dreptul acolo, vrea să îşi deschidă, să dea cu stângul, dar... bine că nu şi-a rupt piciorul!

Panduru: Poate să oprească mingea, să facă ce vrea.

Moldovan: Acolo e greu să dai cu piciorul stâng, e complicat ce a vrut să facă. Dai cu dreptul acolo. A deschis prea mult şi a luftat.

Panduru: E Braun acolo, nu? Dacă Braun vine pe tine, pasezi în cealaltă parte.

Moldovan: Atenţie! Când a intrat, a intrat cu o atitudine... <<ce face, mă bagă şi pe mine două minute, ok, în două minute, ce să fac?>>. Uite, Ioniţă, că puteai să faci multe în două minute.

Panduru: Să nu stai pe bancă meciul viitor.

Moldovan: Puteai să fii eroul echipei, ca echipa ta să câştige trei puncte. Intr în dorul lelii, sictirit, <<două minute, ce să fac?>>.

Panduru: Că intră în dorul lelii... de ce intră în minutul ăla? De ce intră în prelungiri Ioniţă, de care vorbeam acum trei luni... era la un pas de echipa naţională, nu? De ce intri în minutul 90+3?

Moldovan: Pentru că şi-a pierdut antrenorul încrederea în el, a jucat, a avut şanse şi nu le-a folosit. Nu le-a folosit cum trebuie.

Afla mai multe despre: alex ioniţă 

viewscnt
Articole similare