Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cu echipa asta, nu îmi e ruşine să spun că mă duc să câştig Campionatul European”. Stoichiţă, un nou obiectiv cel puţin ambiţios

”Cu echipa asta, nu îmi e ruşine să spun că mă duc să câştig Campionatul European”. Stoichiţă, un nou obiectiv cel puţin ambiţios

Echipa națională

Comentarii

După ce a prezis că România va câştiga grupa din Nations League, în care s-a clasat în cele din urmă pe ultimul loc şi din care a retrogradat, Mihai Stoichiţă a dezvăluit un nou obiectiv cel puţin ambiţios, de această dată pentru naţionala U21.

Ca director tehnic al FRF, parte din descrierea postului său ar fi că trebuie să petreacă mult timp alături de diversele loturi ale României.

În ultimele zile, mâna dreaptă a lui Răzvan Burleanu ar fi fost alături de ”tricolorii” mici din naţionala U21, care se pregătesc pentru Campionatul European din vară.

”Cu echipa asta, nu îmi e ruşine să spun că mă duc să câştig Campionatul European”

Acesta va fi găzduit de România şi Georgia, iar selecţionata pregătită de Emil Săndoi speră să facă o impresie cât mai bună, mai ales că va juca pe teren propriu.

În 2019, sub comanda lui Mirel Rădoi, ”tricolorii” mici ajungeau în semifinalele Euro U21, însă Mihai Stoichiţă vede actuala generaţie capabilă să surclaseze acea performanţă.

În opinia directorului tehnic al FRF, obiectivul României ar trebui să fie poate chiar câştigarea turneului final, întrucât lotul ar fi destul de valoros încât s-ar fi putut lupta şi pentru câştigarea Superligii.

Stoichiţă, un nou obiectiv cel puţin ambiţios

De câteva zile stau numai la echipele naţionale şi mă uit şi eu când intru la o şedinţă ce e în jurul meu. Mă uitam ieri (n.r. marţi) la U21, pentru că m-am dus şi am stat cu Emil Săndoi şi cu băieţii la o analiză a meciurilor Portugaliei, şi când vezi Petrila, Baiaram, Grameni, Pitu, Miculescu, absolut toţi care sunt pe acolo sunt jucători care decid meciuri pentru poate posibila viitoare campioană a României.

Şi noi facem un caz de un jucător care a refuzat constant convocarea la echipa naţională (n.r. Cătălin Cîrjan). Păi se ridică nivelul campionatului U23 din Anglia la nivelul din SuperLiga?

Şi când m-am uitat la ei, le-am spus: ‘cu voi mie nu îmi e frică să spun că mă duc să câştig Campionatul European’. Dacă mă mai gândesc că de la echipa mare poate să vină după ce termină acţiunea din vară Louis Munteanu, Tavi Popescu, mai e încă unul…

Te uiţi la ei, păi când spui numele astea, probabil dacă ai avea echipa naţională U21 pe mână, te-ai bate la campionat în România. Asta e părerea mea”, a declarat Mihai Stoichiţă, pentru Fanatik.

Înaintea debutului campaniei din Nations League, Mihai Stoichiţă a afirmat că este de părere că România va câştiga grupa, în timp ce, ulterior, a fost confuz în legătură cu retrogradarea naţionalei, după clasarea pe ultimul loc.

Afla mai multe despre: românia u21 

viewscnt
Articole similare